Lagbanner
London Stadium, 2021-10-03 15:00

West Ham - Brentford
1 - 2

Inför West Ham- Brentford
Speciellt möte för Benrahma imorgon som möter sitt förra lag

Inför West Ham- Brentford

West Ham har hittat tillbaka till vinnarspåret och kommer till söndagens London-derby med tre raka segrar i ryggen. I ligan var dock förra veckans vinst mot Leeds ett brott mot trenden med tre raka matcher utan seger. Det återstår att se om Hammers kan fortsätta segertåget!

För egen del ser jag ingen anledning att ändra startelvan från uppställningen som besegrade Leeds med 2-1. Det skulle i så fall möjligtvis vara om Vlasic skulle starta istället för Benrahma, men Benrahma värvades från just Brentford så han lär vara extra taggad. Dessutom saknades Coufal mot Rapid Wien, men Moyes har hopp om att han ska vara tillgänglig mot the Bees. Detsamma gäller även Fredericks som skadade sig i cupmatchen mot Man. United.

Vad gästerna beträffar så har de som nykomlingar gjort en bra säsongsöppning och står på niondeplats med nio inspelade poäng. Senast lyckades de få med sig 3-3 från en svängig match mot Liverpool. Spelare för spelare ska vi dock vara ett starkare lag, men det gäller att ta vi tar tag i matchen och inte bjuder på någonting.

West Ham och Brentford har inte mötts på nästan 30 år så någon inbördes statistik som eventuellt skulle kunna påverka utgången av matchen på någon form av långsökt psykologiskt plan lär knappast vara något att tala om.

Det finns inga lätta matcher i Premier League och Brentford har bland annat besegrat Arsenal, spelat oavgjort mot Liverpool och har visat sig svårspelade, men med det sagt är här en match vi bör vinna om vi ska vara med och slåss om positionerna på övre halvan av tabellen även i år. Vi får hoppas att så blir fallet!

Come On You Irons!

Jesper JesperWHU2021-10-02 14:14:50
Author

Fler artiklar om West Ham