Lagbanner
2020-07-01 21:15

West Ham - Chelsea

Inför: West Ham - Chelsea

Inför: West Ham - Chelsea

Ikväll är det Londonderby mellan West Ham och Chelsea och viktiga poäng står på spel för båda lagen. West Ham slåss för överlevnad med endast målskillnad ner till nedflyttningsplats och Chelsea behöver poängen för att behålla sin plats till Champions League nästa säsong.

West Ham har förlorat de två inledande matcherna efter uppehållet mot Wolves och Tottenham. Spelet har inte sett bra ut och Moyes borde utnyttjat uppehållet bättre till att implementera sina idéer bättre. Matcherna duggar tätt,  men West Ham har nu inte spelat match sedan 22 Juni vilket är en fördel jämfört mot Chelsea som spelat tre matcher sedan 21 Juni. Rice och Bowen har varit de spelarna som sett hetast ut för West Ham efter uppehållet och det har under veckan kommit rykten att just Chelsea är intresserade av att värva den förstnämnda, vilket vi får hoppas bara stannar vid rykten.

Haller har saknats i anfallet efter uppehållet men har börjat träna med laget. Han förväntas dock inte vara med mot Chelsea. Ogbonna är redo för spel och kommer troligtvis ersätta Balbuena som var Pellegrinis värvning och inte verkar vara en Moyes favorit. Den troliga startelvan verkar bli följande:

Fabianski
Fredricks, Diop, Ogbonna, Cresswell
Rice, Noble, Soucek
Bowen, Antonio, Fornals

Chelsea placerar sig på en fjärdeplats i ligan och varit riktigt bra efter uppehållet. De har vunnit sina tre matcher, alltså är det ett formstarkt lag som kommer till London Stadium. Senast i ligan slog man Manchester City med 2-1, vilket ökade chanserna att sluta på en Champions League denna säsongen och har därmed mycket att spela i mötet mot West Ham.


Väldigt viktiga poäng på spel i kvällens match och Chelsea är givetvis favoriter, men West Ham har fått vila betydligt mer än Chelsea senaste veckan och är det som talar för att West Ham ska kunna få med sig viktiga poäng.

Coyi!
 

Emanuel Andersson2020-07-01 09:27:23
Author

Fler artiklar om West Ham