Lagbanner
Inför: West Ham United- Norwich City

Inför: West Ham United- Norwich City

Vinst i Premier Leauge mötet mot Crystal Palace och vidare i FA-cupen efter att vi slagit ut Leeds United i den tredje omgången. Det nya året har börjat bra för West Ham United när den uppskjutna matchen mot Norwich City ska spelas under onsdagskvällen.

Då var det äntligen dag igen kära vänner. West Ham United och Premier Leauge är tillbaka under onsdagskvällen. Mötet mot Norwich City skulle egentligen spelats den 18 december, men pågrund av Covid-19 och sjukdom i Norwich City valde FA att skjuta upp matchen.

West Ham United har börjat det nya året fint likt man avslutade, med vinst. På nyårsdagen tog West Ham en stark seger borta mot Crystal Palace, en match som skulle visa sig bli en riktig nagelbitare i slutet.
West Ham följde sedan upp den fina formen under söndagen då man besegrade Leeds United hemma med 2-0 i FA-cupens tredje omgång.


David Moyes påtalar under presskonferensen inför morgondagen match med att han är väldigt nöjd med den mentaliteten laget har visat under senare tid.  Laget har varit inne i en tuffare period med mycket matcher samt att flera nyckelpersoner har/är drabbade av skador vilket har resulterat i att resultaten har varierat, inte minst i Premier Leauge. Trots detta har laget rest sig och är återigen med i topp-5 racet i Premier Leauge återigen.
Något annat Moyes trycker på under presskonferensen är Bowens utveckling sedan han kom till Premier Leauge och West Ham. Det är inget konstigt i att en spelare som kommer ifrån divisionerna under är hungrig på att ta sin chans men att det vanligtvis brukar finnas en acklimatiseringsperiod där spelaren vänjer sig vid emot och den högre kvalitén. Moyes tycker dock att Bowen har visat redan från starten vilken kvalité och utveckling han besitter och det roligaste enligt Moyes är att han kan se att det finns otroligt mycket mer i Bowen som han ser utvecklas hela tiden.

Det sista Moyes nämnde som lämnade positiva vibbar var angående Zoumas skada då han enligt prognosen verkar vara tillbaka tidigare än förväntat. Givetvis otroligt viktigt om vi kan få in honom tidigare än förväntat då han är den givna ledaren i mittförsvaret.

Förutom att Zouma är borta på grund av skada fattas fortfarande Ogbonna och Cresswell som även de är skadade.
Said Benrahma är även han borta dock inte på grund av skada utan för att han representerar Algeriet i det Afrikanska mästerskapen.

West Ham United XI

Fabianski
Coufal-Dawson-Diop-Johnson
Rice- Soucek
Bowen-Lanzini-Fornals
Antonio


Norwich befinner sig i en helt annan sistuation än vad West Ham gör i Premier Leauge. Laget ligger för närvarnade sist och kämpar för att klättra upp. Norwich har under de senaste åren agerat som jojo mellan seriesystemet där man ena säsongen är överlägsna i Championship för att säsongen efter rasera och direkt åka ur Premier Leauge. 

Detta är givetvis en match som West Ham bör vinna men man ska självklart inte underskatta motståndet som står på andra sidan.

Come On You Irons

Eric 2022-01-11 19:40:38
Author

Fler artiklar om West Ham