Lagbanner
Kehrer klar för West Ham

Kehrer klar för West Ham

West Ham har värvat tyska landslagsmittbacken Thilo Kehrer från PSG.

West Ham har nu gjort klart med ytterligare ett nyförvärv i sommar. Tyska landslagsmittbacken Thilo Kehrer har skrivit på för Hammers. Kontraktet sträcker sig fram till sommaren 2026 med möjlighet till ytterligare två år om West Ham önskar. Som vanligt presenteras ingen köpesumma. Den har också varit varierad från olika håll men någonstans runt £12 miljoner torde den ligga på.

Den snart 26 årige Kehrer kommer närmast från franska PSG som han spelat i sedan 2018. Innan dess spelade han för Schalke 04. 20 landskamper har det hittills blivit för Kehrer i tyska tröjan. Nu senast i National League kamperna i juni.

Kehrer är mittback men kan även spela som högerback och vänsterback. Ett mycket efterlängat nytillskott eftersom West Ham har så många mittbackar skadade. I PSG hade Kehrer tröjnummer 24 något han även kommer att ha i West Ham.

Kehrer säger att han är väldigt glad och exalterad över att ha skrivit på för West Ham och därmed få chansen att spela i Premier League som är den bästa ligan. Jag har pratat med David Moyes och om vilken plan han har för mig i laget. Jag ser nu framemot att integrera mig med de övriga spelarna och att försöka ta en startplats i laget.

Moyes säger att han är väldigt nöjd över att välkomna Kehrer till West Ham. Han ser honom som en stor talang med ett bra driv som har sina bästa år framför sig. Att han också kan spela på flera positioner är en mycket stor fördel. 

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/west-ham-united-sign-germany-international-thilo-kehrer 
https://www.whufc.com/news/eight-things-you-need-know-about-thilo-kehrer 
https://www.whufc.com/news/thilo-kehrer-career-pictures 
https://www.whufc.com/news/kehrer-we-have-really-really-good-team-and-great-project-here

Varmt välkommen och stort lycka till i West Ham Thilo Kehrer.

Arne Söderlund2022-08-17 14:53:00
Author

Fler artiklar om West Ham