Lagbanner
Kenny Brown åter i West Ham
Kenny Brown 1996.

Kenny Brown åter i West Ham

West Hams forna spelare är tillbaka i West Ham.

Brown är ett namn som förpliktar i West Ham. Kenny Brown återvänder till West Ham och kommer att vara assisterande huvudcoach i West Hams ungdomsakademi i åldrarna 9-14 år. Han kommer närmast från Millwall där han haft en liknande syssla.

Kenny Brown spelade i West Ham mellan 1991-96 och gjorde 79 matcher för Hammers. Det blev sex mål som Brown gjorde under dessa matcher. Ett av hans mål såg jag faktiskt på plats våren 1992. Den enda match som jag sett West Ham live på ståplats (annars har jag alltid haft sittplats) på Upton Park gjorde han matchens enda mål mot Man United. Det målet hindrade faktiskt Man United från att vinna ligan. För West Hams del gjorde det ingen skillnad. Vi åkte ändå ur högsta ligan det året tyvärr. Här är Browns alla mål: https://www.youtube.com/watch?v=OV0c-e7aVNE 

Jag skrev ovan att namnet Brown förpliktar. Kennys pappa Ken Brown är en legend i West Ham. Den ende spelare som var med och vann division 2 1958, FA-Cupen 1964 och Cupvinnarcupen 1965. Han spelade också 455 matcher och gjorde fyra mål i West Ham tröjan.

Brown junior säger att han är väldigt hedrad och priviligerad över att få komma tillbaka till West Ham och arbeta i klubben. Jag är väldigt stolt över att ha varit spelare i West Ham och att få komma tillbaka som ledare i klubben är jag också väldigt stolt över. 

Mer läsning: https://www.whufc.com/academy/news/articles/2022/january/06-january/kenny-brown-appointed-academy-footballs-assistant-head 

Varmt välkommen tillbaka och stort lycka till i West Ham Kenny Brown.

Arne Söderlund2022-01-06 16:09:00
Author

Fler artiklar om West Ham