Lagbanner
Marika Bergman Lundin till West Ham

Marika Bergman Lundin till West Ham

West Hams damlag har värvat Marika Bergman Lundin. Vidare har Keira Flannery lånats ut.

West Hams damer har värvat svenska mittfältaren Marika Bergman Lundin. 24 åringen kommer från BK Häcken. Hon spelar som offensiv mittfältare. West Ham som gått dåligt hittills den här säongen och ligger just ovanför nedflyttningssträcket behöver fler och bättre spelare. 

Hon säger att det känns väldigt bra att ha skrivit på för West Ham. Jag vill ha en ny utmaning och jag ser väldigt mycket fram emot att spela för West Ham i den engelska ligan. Det känns som rätt plats för mig. Hon beskriver sig själv som en kreativ spelare som gärna vill ha bollen. En god tacklare är hon också samt en vinnarskalle.

West Hams manager Rehanne Skinner är väldigt nöjd över att Bergman Lundin skrivit på för West Ham. Vi har följt henne en tid och sett att hon har presterat bra över en längre tid på i den svenska ligan och även i Champions League. Hon är en attackvillig och teknisk spelare som kommer att passa in väldigt bra i West Ham.

Tidigare klubbar för Bergman Lundin är hennes moderklubb Landvetter IF, Jitex BK. Hon debuterade i Kopparbergs/Göteborg i april 2017 som numer sedan ett par säsonger är Häcken.

Väldigt roligt med en svensk tjej i vårt West Ham. Hoppas verkligen att det ska gå bra för henne och att bidra till att West Ham klättrar uppåt i tabellen. Hon kommer att ha tröjnummer 7.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/west-ham-united-land-marika-bergman-lundin 
https://www.whufc.com/news/first-words-marika-bergman-lundin 

Varmt välkommen till West Ham och stort lycka till Marika Bergman Lundin

Keira Flannery som skrev på för West Ham 2022 har skrivit sitt första proffskontrakt. Hon kommer också att gå på lån till Reading resten av säsongen.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/keira-flannery-signs-first-professional-contract-and-joins-reading-loan 

Stort lycka till Keira Flannery och varmt välkommen tillbaka till West Ham

Arne Söderlund2024-01-31 23:08:34
Author

Fler artiklar om West Ham