Lagbanner
Nytt kontrakt för Appiah-Forson

Nytt kontrakt för Appiah-Forson

West Ham har förlängt kontraktet med Keenan Appiah-Forson.

Det nya kontraktet gäller fram till sommaren 2023 med ytterligare ett års option för West Ham. 20 årige Appiah-Forson har mestadels spelat för U-23 laget. Det har dock blivit ett framträdande i West Hams förstalag när han hoppade in i Europa Leaguemötet mot Dinamo Zagreb i december.

Appiah-Forson som kom till West Ham som 14 åring säger att han kommit en lång bit på vägen i West Ham och att han utvecklats en hel del redan. Han säger vidare att det betyder väldigt mycket att ha skrivit på ett nytt kontrakt med West Ham. Klubben har gett mig så otroligt mycket och jag vill verkligen fortsätta att kämpa och jobba hårt för att fortsätta min utveckling. Jag kommer fortsätta att vara ödmjuk och inte ta något för givet. Att spela för West Ham betyder otroligt mycket för mig.

Mark Robson ansvarig för West Hams U-23 lag är mycket nöjd över att man förlängt med Appiah-Forson. Han är en spelare som kämpar och jobbar hårt. Han kommer in på dagarna med ett stort leende på läpparna. Han är en mycket god förebild för de spelare som är yngre än honom. 

Mer läsning: https://www.whufc.com/academy/news/articles/2022/february/15-february/u23s-midfielder-keenan-appiah-forson-signs-new-west-ham 

Stort grattis till nya kontraktet och stort lycka till i West Ham Keenan Appiah-Forson.

 

Arne Söderlund2022-02-15 18:40:56
Author

Fler artiklar om West Ham