Lagbanner
Rob Newman

Rob Newman

West Ham har skrivit kontrakt med Rob Newman som ska ansvara för spelarvärvningar och scoutningen.

Nu är Rob Newman klar för West Ham och hans nya jobb som ansvarig för spelarinköp och scoutningen av spelare. Något som verkligen behövs i West Ham. David Moyes har varit drivande för att få honom till West Ham.

Newman kommer närmast från Man City där han haft samma roll. Det blev känt redan för ett par månader sedan att Newman skulle ansluta till West Ham men Man City ville inte släppa honom i förtid så därför sker det först nu.

Som spelare var Newman under många år i Bristol City för att sedan gå till Norwich i början av 90-talet. Han var en av spelarna i Norwich framgångsrika säsong när de blev trea i första säsongen av Premier League 1992-93. Han avslutade sedan i Southend United. Newman var även manager under en tid för Cambridge United och assisterande manager i Bournemouth. Han lämnade Bournemouth 2008 för att gå till Man City som ansvarig för spelarvärvningar. Där han varit fram till nu.

David Moyes säger att han är mycket nöjd över att Rob Newman anslutit och att han ser fram emot en gott samarbete.

Bild och mer läsning finns här: https://www.whufc.com/news/articles/2021/october/01-october/west-ham-united-appoint-rob-newman-head-recruitment 

Varmt välkommen och stort lycka till Rob Newman med ditt jobb i West Ham.

Arne Söderlund2021-10-01 14:18:48
Author

Fler artiklar om West Ham