Lagbanner
Säsongskort 2022/2023

Säsongskort 2022/2023

Den gångna säsongen förde West Ham till kvartsfinal i ligacupen, semifinal i Europa League och några fina skalper i ligan mot bland annat Liverpool och Chelsea. Därmed lyckades West Ham för andra säsongen i rad säkra en topp-7-placering i ligan och ser till att det blir Europaspel även kommande säsong. Vi har även under sommaren fått in några intressanta spelare i Alphonse Areola, Nayef Aguerd och Flynn Downes så se till att vara med i supporterföreningen och dela en ny framgångsrik säsong!


West Ham Fans Sverige har återigen säkrat 2 säsongsbiljetter på bästa platser, på den så kallade 1966-sektionen.

Bokningen för West Hams Premier League matcher kommer att öppna lördag den 16/7 kl.12:00 Förfrågan skickas till Ulf Berg. Hothammer2@outlook.com
Skriv vilken match Du är intresserad av och namn på de som skall se matchen. Både personerna måste vara medlemmar i West Ham Fans Sverige och årets medlemsavgift måste vara betald.

Enbart en match kan bokas åt gången. Du kan skriva flera matcher i prio-ordning så tittar vi vidare om första matchen redan är bokad.

Biljettpriserna kommer att vara 900:-/biljett, summan betalas i samband med att biljetterna bokas. Observera att summan inte återbetalas oavsett om matchen flyttas eller dylikt,

Medlemskap och biljetter betalas in på bankgiro 651-6637 eller swishas till 1234746178

Tänk på att matcher kan flyttas, främst till fredagar, söndagar, måndagar.

Medlemsresa planeras till Fulham 8/10 och till den matchen kommer säsongskorten lottas ut till två som anmält sitt intresse.

Välkomna att kontakta Uffe för att boka biljetter till matchen som Du vill se!
Vänligen fråga inte om någon match har lediga biljetter om du/ni inte redan har betalt medlemsavgift för säsongen 22/23.

Även om du inte tänker resa så passa på att förbereda inför kommande säsong genom att betala medlemsavgiften, är du medlem sedan tidigare räcker det att swisha 100 kr och uppge medlemsnummer i meddelanderutan. Är du inte medlem finns information här: https://www.svenskafans.com/england/westhamutd/bli-medlemfornya-medlemskapet-i-whfs-633705.
Fina tävlingar och god gemenskap utlovas.

Styrelsen för West Ham Fans Sverige.
 

West Ham Fans SverigeJesperWHU2022-07-10 15:20:00
Author

Fler artiklar om West Ham