Lagbanner
Inför: SK Rapid Wien- West Ham United FC

Inför: SK Rapid Wien- West Ham United FC

Det hektiska septemberschemat fortgår för West Ham som näst på tur tar emot SK Rapid Wien i den andra gruppspelsmatchen av Europa Leauge. Fördel West Ham efter en stark septembermånad.


West Ham kommer till matchen med vind i ryggen och ett självförtroende på topp efter att dels slagit ut Manchester United i ligacupen men också kunnat avgöra sent mot Leeds och säkra tre poäng i senaste ligamatchen.
West Ham lag roterades en del senast vi spelade i Europa och det förväntas även att göra det i denna matchen. Ryan Fredericks skadade sig i ljumsken i ligacup matchen mot Manchester United och därför oklart om han kommer till spel. I övrigt så ska Moyes ha samtliga spelare att tillgå.
Med tanke på det hektiska spelschemat bör Moyes rotera mer än vad han har gjort tidigare. Spelare som Soucek, Coufal, Antonio och Rice som spelar otroligt många minuter och samtidigt ligger på många löpmeter i det ”vardagliga” jobbet bör vila alternativt spela färre minuter beroende på hur matchen utvecklar sig.

Hur realistiskt det är att Moyes ställer upp med startelvan nedan går självklart att diskutera. Men i mina ögon är vi så pass mycket bättre på varje position så även om vi ställer upp med en relativ svagare elva än vad vi gör i Premier Leauge bör vi klara av att vinna mot Rapid Wien.

West Ham United XI
Areola
Johnson—Dawson-Diop-Cresswell
Kral-Noble
Vlasic-Lanzini- Fornals
Bowen

SK Rapid Wien förlorade sitt senaste möte i Europa Leauge mot belgiska Genk efter ett sent avgörande på stopptid. Den Österrikiske giganten har även haft det tufft i ligan denna säsongen och placerar sig på en elfteplats i den inhemska liga. Det ska tilläggas att Österrikiska Bundesliga enbart innehåller tolv lag.

Förutom att vara kända som den mest pokal-prydda klubben i Österrike så är även SK Rapid Wien kända i supporter världen för sina supportrar. Nu vet jag inte hur Österrike ställer sig till in/ utresor men om fansen kan/får flyga till London utan problem så väntas ett fantastiskt tryck på London Stadium.

Vi önskar en fortsatt stark septembermånad och ett fortsatt lyckat Europa spel för vårt kära West Ham!

Come On You Irons!

 

Eric2021-09-29 16:04:00
Author

Fler artiklar om West Ham