Lagbanner
2022-09-08 21:00

West Ham - Steaua Bucuresti
3 - 1

Spelarbetyg: West Ham–FCSB (Steaua Bucuresti)
Felfri insats från Flynn Downes.

Spelarbetyg: West Ham–FCSB (Steaua Bucuresti)

1 - Dålig 2 - Godkänd 3 - Bra 4 - Utmärkt 5 - Världsklass

Areola - 2
Gör en godkänd match. Inte så värst mycket mer eller mindre. Tycker att han ska kunna läsa passningen något bättre vid FCSB ledningsmål och hinna till bortre stolpen. 

Coufal - 3
Strålande insats, kändes verkligen som den gamla goda Coufal igår. Mycket bra offensivt, men behöver i viss utsträckning stå till svars för 0-1 målet. 

Kehrer - 2
Så när en trea, men står så fel placerad när vi släpper in. Visar mycket känslor när hans försvar kamrater gör något bra vilket är otroligt trevligt att se. 

Ogbonna - 3 (ut 92)
Welcome back Oggy! Säger vi återigen, men nu är det den riktiga Ogbonna vi välkomnar tillbaka. Precis lika stabil insats som innan skadan. Blir fruktansvärt bra konkurrens på mittbackarna när Aguerd tar sig tillbaka. Aguerd, Ogbonna, Dawson, Zouma och Kehrer. WOW!

Emerson - 3
Vi kan glädjas över kontanterandet att Moyes hittat en bra ersättare till Cresswell. Gör sitt första mål för klubben och hotar ständigt längs vänsterkanten. 

Rice - 4
Utmärkt som förr. Såg trygg ut bredvid Downes, det karaktäristiska drivet med bollen syntes frekvent.

Downes - 4
Felfri insats i hans första start. Gör det man begär från en spelare i hans roll plus lite till. Spelar fram till Scamacca som borde konvertera chansen bättre.

Lanzini - 2 (ut 45)
Väldigt osynlig i första halvlek. Involverades inte i spelet på det sätt som han bör. 

Cornet - 3
Vaknar till först i andra halvlek där han är strålande fram tills han tvingas att byta efter straffsituationen. Känns inte som vi riktigt sett vad han kan göra.

Benrahma - 2 (ut 45)
Trubbel i beslutsfattandet. Begär mer av honom i dessa matcher. Men fanns ändå en ambition vilket är tacksamt. 

Scamacca - 2 (ut 45)
Borde väll göra ett, kanske två, men det är inte det som stör mig. Snarare att han efter sina missade chanser ser ut att tappa allt självförtroende. Vågar därefter inte avsluta eller slå avgörande passningar. Duktig i ”the hold up play”. 

Paqueta - 3 (in 45)
Matchbilden ändras när han, Bowen och Antonio kommer in. Slår ett par fina inlägg som hotar, ofantligt trygg med bollen och sliter som ett djur när han tappar den. 

Bowen - 3 (in 45)

Klockren insats. Bombsäker som straffpunkten och visar på sin finess på högerkanten. Han är på väg tillbaka nu. 

Antonio - 4 (in 45)

Gör sin bästa match på länge. Verkar som att konkurrensen med Scamacca bådar honom gott. Det som gör att Antonio gör 1 + 1, medan Scamacca gör 0+0, är ren och skär rörelse. Antonio rör sig så mycket mer, faller ner på kanten om ytan är där, kommer rättvänd och tankar på. Verkligen glad över att se honom igår. 

Fornals - 4 (in 68)

Snyggaste assisten han någonsin gjort? Spelar inte mer än 25 minuter, men visar för fansen att den grund Moyes byggt upp, med Fornals, Bowen och Antonio på topp, är så ihopspelad. Fornals vet exakt vart Antonio befinner sig innan han klackar den till honom. 

Dawson - spelar för kort tid (in 92)

Men är värd att nämna, vår mittbackshjälte från i fjol är tillbaka på planen. Åh vad det värmer. 

Vilgot Gunnarssonvilgotgunnarsson@hotmail.se@VilgotGunnarson2022-09-10 10:42:13
Author

Fler artiklar om West Ham