Spelarbetyg West Ham United- Fulham FC

Lukasz Fabianski
Hade ett sämre ingripande på målet. Gjorde någon bra räddning under första halvlek men stod sysslolös under större delen av andra halvlek. 3

Thilo Kehrer
Tappar lite position på målet. Hade några bra ingripande under andra halvleken. 3

Craig Dawson
Vann en straff åt West Ham. Har varit imponerande sedan han kom tillbaka. Stabil, bra och stark på planen. 4

Kurt Zouma
Stabil i första. Bra i andra. Stod i vägen för det mesta under halvleken. 3

Aaron Cresswell
När Fornals tar en mer central roll tar Cresswell mer yta offensivt bra. Hade ett bra bra framspelningar som tyvärr inte resulterade i mål. Räddade ett mål som höll West Ham kvar i ledningen. Nog hans bästa match denna säsongen. 4

Declan Rice
Tog lite fart framåt denna matchen och bjöd på bra tempo. Hade ett par viktiga brytningar när Fulham försökte ställa om. Stabil insats. 3

Tomas Soucek
Tog en mer defensiv roll och lät Rice går framåt. Gjorde det bra defensivt. 3

Jarrod Bowen
Har kommit i form igen, äntligen. Mål även denna matchen då han satte dit en straff. Håller bollen bra och skapar många bra chanser med sin snabbhet och styrka att driva boll. 4

Lucas Paqueta
Har skaffat ett bra samarbete med Scamacca. Har några riktigt bra framspelningar framför allt vid scamaccas mål. Börjar hitta sin plats i startelvan och har även läge på att göra mål. 4

Pablo Fornals
Finns över allt på planen känns det som. Gör några riktigt bra insatser defensivt då han blockerar framspelningar. Hade ett bra samarbete med Paqueta och Cresswell. Fick en assist till Antonios mål. 4

Gianluca Scamacca
Har blivit Moyes förstaval på topp. Hade säkert kunnat göra fyra mål mot Fulham innan han väl hittade nätet. Börjar bli en stor favorit hos mig. 4

Inbytta

Michail Antonio
Kommer in och gör det bra. Sätter spiken i kistan och avgör med sitt 3-1 mål.  3