Lagbanner
Spelare på landslagsuppdrag
Tomas Soucek kommer till Sverige för VM kval på torsdag.

Spelare på landslagsuppdrag

Det är landslagsuppehåll och en del kvalificeringsmatcher till VM ska spelas.

Tomas Soucek är uttagen i Tjeckiens landslag som möter Sverige borta på torsdag. Segrarna där möter sedan Polen på tisdag där segraren är klar för VM i Qatar (ännu ett VM i ett land med bedrövliga mänskliga rättigheter). Vladimir Coufal och Alex Kral är inte uttagna.

Declan Rice är uttagen i England som vänskapsspelar mot Schweiz hemma på lördag och Elfenbenskusten hemma på tisdag.

Arthur Masuaku är med i DR Kongos landslag som spelar mot Marocko i ett dubbelmöte om en VM plats. DR Kongo börjar hemma på fredag för att sedan möta Marocko borta på tisdag.

Alphonse Areola är uttagen i Farnkrikes landslag som spelar två vänskaps landskamper hemma mot Elfenbenskusten på fredag för att sedan avsluta hemma mot Sydafrika på tisdag. Kurt Zouma är inte uttagen.

Nikola Vlasic är uttagen i Kroatien som vänskapsspelar mot Slovenien och Bulgarien i Qatar.

Manuel Lanzini är med sitt Argentina och VM kvalar hemma mot Venezuela på fredag och sedan borta mot Ecuador på tisdag. Argentina är redan klara för VM.

Har inte sett några uppgifter om att Michail Antonio ska vara utagen till Jamaicas VM kvalande. De kan inte heller gå vidare till VM. Det har höjts röster i Jamaica att de borda satsa på unga och inhemska spelare i dessa matcher. Så vi får hoppas att Antonio stannar kvar i London. Senare under dagen har Jamaica presenterat sin trupp till de tre VM-kval matcherna och Antonio finns glädjande nog inte med i Jamaicas trupp.

Said Benrahma är inte uttagen i Algeriets trupp.

Ben Johnson är för första gången uttagen i Englands U-21 landslag som ska U-21 EM kvala hemma mot Andorra på fredag och sedan spela borta mot Albanien på tisdag.

Conor Coventry EM kvalspelar i Irlands U-21 landslag borta mot Sverige på tisdag.

Ajibola Alese är med i Englands U-20 landslagslag som ska möta Poland och Tyskland på fredag och tisdag.

Sonny Perkins och Divin Mubama är med i Englands U-18 trupp som spelar mot Schweiz på fredag och Danmark på tisdag i vänskapslandskamper.

Arne Söderlund2022-03-22 14:56:00
Author

Fler artiklar om West Ham