Lagbanner
Spelare på landslagsuppdrag i juni

Spelare på landslagsuppdrag i juni

Det har redan tagits ut en del spelare i West Ham till deras respektive landslag.

I England har Jarrod Bowen mycket glädjande och synnerligen välförtjänt tagits ut tillsammans med Declan Rice. Det är första gången som Bowen finns med i Englands landslagstrupp. Så stort grattis till Bowen. England kommer att spela mot Ungern borta 4 juni, Tyskland borta 7 juni, Italien hemma 11 juni och Ungern hemma 14 juni. Alla matcher i Nations League (NL).

Tomas Soucek, Vladimir Coufal och Alex Kral har tagits ut i Tjeckiens landslagstrupp. Tjeckien börjar med två hemmatcher i NL mot Schweiz 2 juni och Spanien 5 juni. För att avsluta borta mot Portugal 9 juni och Spanien 12 juni.

Nikola Vlasic är med i Kroatiens NL trupp som möter Österrike hemma 3 juni och Frankrike 6 juni även den matchen på hemmaplan. Kroatien avslutar mot Danmark borta 10 juni och fortsätter sedan borta mot Frankrike 13 juni.

I Frankrike är Alphonse Areola uttagen. De börjar hemma i NL mot Danmark 3 juni och åker sedan till Kroatien 6 juni. Fortsätter sedan borta mot Österrike 10 juni för att avsluta hemma mot Kroatien 13 juni.

När det gäller Spanien och Pablo Fornals så verkar det som att han inte är uttagen.

Andriy Yarmolenko vars kontrakt går ut med West Ham 30 juni är med i Ukrainas trupp. Ukraina möter Skottland borta i VM-kval 1 juni. Om de vinner mot Skottland väntar Wales 5 juni i en avgörande match om vilka som spelar i VM. De möter sedan i NL Irland borta 8 juni. De har hemmamatch mot Armenien 11 juni. Återstår att se var matchens spelas pga Rysslands invasion av Ukraina. Detsamma gäller hemmamötet mot Irland 14 juni.

Said Benrahma är med i Algeriets trupp som kvalar till Afrikanska mästerskapen 2023. De spelar hemma mot Uganda och borta mot Tanzania.

Ben Johnson är uttagen i Englands U-21 trupp som spelar UEFA-kval matcher mot Tjeckien, Albanien, Kosovo och Slovenien.

Conor Coventry och Mipo Odubeko är uttagna i Irlands U-21 trupp som möter Bosnien och Hercegovina, Montenegro och Italien.

Pierre Ekwah är uttagen i Frankrikes U-20 trupp som ska vara med Maurice Revello Turneringen.

Michael Forbes är uttagen i Nord-Irlands U-19 trupp som möter Malta i två vänskapslandskamper.

Sonny Perkins och Divin Mubama är med i Englands U-18 trupp som ska delta i en turering i Kroatien.

Harrison Ashby är uttagen i Skottlands U-21 trupp som spelar UEFA-kval matcher mot Belgien och Danmark.

Krisztián Hegyi är med i Ungerns U-21 trupp som UEFA-kvalar mot Tyskland och Lettland.

Det kommer förmodligen att bli ytterligare spelare i West Ham som blir uttagna för landskamper. Om så sker så uppdateras artikeln eftersom.

Stort lycka till alla West Ham spelare.

Arne Söderlund2022-05-25 15:26:00
Author

Fler artiklar om West Ham