Lagbanner
Stadens nycklar till Mark Noble

Stadens nycklar till Mark Noble

Mark Noble har fått en fin utmärkelse för alla sina år i West Ham och London.

Det officiella namnet på utmärkelsen som Mark Noble fått är Freedom of the City of London som har anor ända från 1273. Jag vet inte hundra vad det betyder men jag tror att man kan säga att han fått nycklarna till stadens portar. Något som man förr kallade en utmärkelse för lång och trogen tjänst på ett förtjänstfullt sätt man utfört sitt arbete.

Noble sällar sig till bland annat några andra West Ham och London profiler som fått samma utmärkelser. Dessa är Martin Peters, Brian Dear, Sir Trevor Brooking och Harry Redknapp.

Noble säger att det är en stor ära och en fantastisk utmärkelse han fått och att han är mycket glad och tacksam att få dela utmärkelsen med sin familj.

En av dem i som utsett Noble till utmärkelse är Caroline Haines som säger följande om Noble. Jag är väldigt glad att vi kunnat ge Mark Noble den här utmärkelsen. Extra glad eftersom jag är West Ham supporter säge Haines. Mark har exemplifierat stort ledarskap och idrottsmannaskap under de år han varit aktiv i West Ham. Utöver hans 18 år i West Ham har han även verkat för att de som inte har det så bra ska få hjälp bland annat under pandemin. Han har sett till att det skänkts pengar samt hjälpt till med annan välgörenhet.

I januari börjar för övrigt Mark Noble sitt nya jobb i West Ham som Sport direktör.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/mark-noble-awarded-freedom-city-london 

Stort grattis till utmärkelsen och stort lycka till med ditt nya jobb Mark Noble

Arne Söderlund2022-11-18 18:44:05
Author

Fler artiklar om West Ham