Lagbanner
Stuart Pearce lämnar West Ham

Stuart Pearce lämnar West Ham

West Ham meddelar idag att Stuart Pearce begärt att få lämna klubben och tränarstaben.

Pearce som under de senaste två säsongerna varit en viktig kugge i tränarstaben har tyvärr bestämt sig för att avsluta sina sysslor i West Ham. Han säger själv att det är med tungt hjärta han lämnar och att det varit ett privilegium att få jobba i klubben igen. Han säger vidare att det nu är rätt tid för honom att lämna för att gå till nya erfarenheter i något annat arbete.

Det har varit fantastiskt att arbeta i West Ham och han önskar alla i klubben stort lycka till framöver. West Ham kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta säger Pearce.

David Moyes tackar Pearce för allt jobb han lagt ner och det stöd han varit inte minst för honom själv. Han har varit en populär figur och vi kommer att sakna honom säger Moyes.

Det är väl med största sannolikhet som Pearce för alltid avslutat sina uppdrag nu i West Ham. Han har tidigare varit spelare i klubben under två säsonger mellan 1999-2001 då han gjorde 50 matcher och tre mål. Han blev även vald till Hammer of The Year 2001. Han var också i West Ham det halvår som Moyes var manager i säsongen 2017-18.

Mer läsning. https://www.whufc.com/news/stuart-pearce-steps-down-first-team-coach 

Stort tack för allt Stuart Pearce som du gjort i West Ham och lycka till framöver.

Arne Söderlund2022-05-23 19:12:21
Author

Fler artiklar om West Ham