Lagbanner
Stuart Pearce tillbaka i West Ham
Stuart Pearce tillbaka med David Moyes.

Stuart Pearce tillbaka i West Ham

Stuart Pearce är åter en av dem i West Hams tränarstab.

David Moyes har utökat med Stuart Pearce i sin tränarstab. Moyes ville ha in Pearce redan när han kom vid årsskiftet men då sa våra ägare David Sullivan och David Gold nej enligt de uppgifter som då kom fram.

Pearce hade nämligen varit "ofin" och kritiserat West Hams ägare. Hujedamej hur kan någon vara så fräck att han kritiserar West Hams ägare? Om du inte redan förstått det så är jag sarkastisk här.

Tycker det är väldigt bra att vi har Pearce i våra led igen. Det blir för övrigt hans tredje sejour i West Ham. Han var som bekant med i Moyes tränarstab under dryga andra halvan av säsongen 2017-18. Hans första sväng i klubben kom redan 1999 då han spelade i West Ham.

Moyes har också fått till en fortsättning för Kevin Nolan och Paul Nevin i West Ham. Vilket är även det väldigt bra. Det har inte varit helt glasklart att den duon skulle bli kvar. En del andra klubbar har ryckt i dem. Även Alan Irvine och målvaktstränaren Xavi Valero ingår i tränarstaben.

Varmt välkommen tillbaka till West Ham Stuart Pearce och stort lycka till.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/articles/2020/august/17-august/stuart-pearce-join-kevin-nolan-and-paul-nevin-david-moyes 

Arne Söderlund2020-08-17 21:12:05
Author

Fler artiklar om West Ham