Lagbanner
Tio på landslagsuppdrag
Får vi se Pablo Fornals mot Sverige?

Tio på landslagsuppdrag

Höstens första landslagsuppehåll med bl a VM-kval stundar. West Ham har tio spelare som ska på landslagsuppdrag.

Declan Rice är förstås uttagen till Englands matcher.  England spelar mot Ungern i morgon, Andorra på söndag och de avslutar mot Polen på onsdag nästa vecka.

Nyinköpte Kurt Zouma är i Frankrikes landslag. Frankrike möter Bosnien & Herzegovina ikväll och Ukraina på lördag för att avsluta mot Finland på tisdag.

Även nyinköpte Nikola Vlasic är uttagen för Kroatien. De möter Ryssland ikväll Slovakien på lördag för att avsluta mot Slovenien på tisdag.

Alex Kral som lånades in igår tillsammans med Tomas Soucek och Vladimir Coufal uttagna i Tjeckiens landslag. Tjeckien möter Belarus på torsdag, Belgien på söndag och en vänskapsmatch mot Ukraina på onsdag nästa vecka.

Andriy Yarmolenko är med i Ukrainas landslag. Yarmolenko som står på 99 landskamper kan jubilera om han får spela ytterligare en landskamp vilket han torde göra så länge han är hel och frisk. Ukraina börjar att spela mot Kazakstan ikväll, Frankrike på lördag och en vänskapsmatch mot Tjeckien på onsdag nästa vecka.

Pablo Fornals som varit lysande i säsongsupptakten har inte gått Spanien förbi som tagit ut Fornals. Återstår att se om han får spela mot Sverige i morgon. Utöver Sverige möter Spanien också Georgien på söndag och Kosovo onsdag nästa vecka.

Said Benrahma är uttagen i Algeriets landslag. Algeriet spelar mot Djibouti på torsdag och Burkina Faso på måndag.

Sist men inte minst så kan Michail Antonio göra landslagsdebut för Jamaica. De möter Panama på söndag. Jamaica kommer även att möta Mexico i morgon och Costa Rica på onsdag nästa vecka. I dessa två matcher får dock inte Antonio delta eftersom dessa länder är rödlistade i England pga corona pandemin. Om Antonio skulle delta i dessa två matcher skulle han vara tvungen att sitta i karantän tio dagar vid hemkost till England. Premier Leagues alla klubbar har tagit ett gemensamt beslut om att inte släppa spelare till matchspel i rödlistade länder.

West Ham har även sju ungdomar uttagna till respektive landslag.  Conor Coventry är uttagen till Irlands U-21 landslag. Krisztián Hegyi i Ungerns U-21 trupp. Jamal Baptiste i Englands U-19 trupp. Jacob Knighbridge och Sonny Perkins i Englands U-18 trupp och slutligen Michael Forbes i Nord-Irlands U-19 trupp.

Vi får önska alla spelare på landslagsuppdrag lycka till och framför allt hoppas att de kommer tillbaka skadefria till West Ham.

Arne Söderlund2021-09-01 12:59:57
Author

Fler artiklar om West Ham