Lagbanner
West Ham United- Fulham FC

West Ham United- Fulham FC

Dags för Premier Leauge återigen på London stadium. West Ham tar emot Fulham FC i Premier Leauges 10:e omgång.

West Ham har haft en bra vecka där man gick vinnande ut ur Europa Conference Leauge gruppspelet borta mot  belgiska Anderlecht. West Ham hade även en bra omgång i Premier Leauge föregående vecka då man slog Wolverhampton hemma med 2-0.

West Ham United XI

Fabianski
Kehrer-Dawson-Zouma-Cresswell
Soucek-Rice
Bowen- Paqueta- Fornals
Scamacca

David Moyes har i princip en full trupp inför mötet med Fulham. Maxwel Cornet fick en smäll på benet senast mot Wolves och är osäker till spel samt att Nayef Aguerd är fortsatt skadad.

Fulham har börjat säsongen bättre än förväntat enligt många då de har plockat in 11 poäng än så länge. De började säsongen stark med att få med sig en poäng i premiären borta mot Liverpool. Deras senaste match var dock inte så rolig då de förlorade med 1-4 mot Newcastle hemma på Craven Cottage efter bland annat ett rött kort. För Fulham var inte bara resultatet tråkigt, deras serbisk strider Alexander Mitrovic fick utgå med en ankelskada.

West Ham efter en tuff inledning på Premier Leauge börjat få upp farten, framför allt visade man detta hemma senast mot Wolves. Europaspelets positiva inverkningar på att David Moyes kan rotera spelare och spela med alternativa startelvor och samtidigt plocka segrar tror jag har varit en viktig faktor på att få ingång spelarna även i Premier Leauge.

Come On You Irons!

Eric2022-10-09 09:12:00
Author

Fler artiklar om West Ham