West Ham United- Tottenham Hotspur

En vacker höstdag, derby, fullsatt arena och 3 poäng till West Ham. Antonios mål i den 72:e minuten gav West Ham segern som innebär tredje raka och en fjärde placering i ligan.

West Ham ställde upp som förväntat med samma startelva som i senaste matchen mot Everton

West Ham United XI

Fabianski
Johnson-Zouma-Ogbonna-Cresswell
Soucek-Rice
Bowen-Benrahma-Fornals
Antonio

Det var ett något trevande halvlek som bjöd på guldkorn och bägge hållen.
Fornals var nära redan efter sju minuter med en konstspark på Bowens inlägg och sedan efter 19 minuter när han följde med upp i ett anfall men det skottet gick dessväre utanför.
Tottenham Hade även de sina chanser i inledningen. Firma Moura- Son hade varsitt läge att spräcka nollan i matchen men även de anfallen slutade i mindre bra avslut.

Halvlekens bästa läge skulle dock West Ham och Tomas Soucek stå för när han gick upp för nick på ett bra inlägg av Fornals. Bollen gick däremot strax utanför stolpen.
Det sista läget i den första halvleken hade Tottenham. Men i ärlighetens namn såg det nog farligare ut än vad det i egentligen var. Kane kom upp, likt Soucek, på ett inlägg och nickade. Nicken var hård men mitt på Fabianski som styrde ut den till en hörna.

0-0 efter första halvlek.

Om den första halvleken var trevande sett till spel så var den andra halvleken mer trevande sett till farliga målchanser. Tottenham hade ett bra läge i början men inlägget susade förbi alla vitklädda i straffområdet.
West Ham försökte bryta sig igenom men blev fast i offside.
Det var inte förens Fornals bröt en tidig Tottenham kontring i den 70:e som målvittringen kom.
Ett bra skott som tvingade Lloris till en akrobatisk räddning som resulterade i en hörna för West Ham.
Cresswell tog hörnan, bollen seglade förbi samtliga spelare i både försvaret och i anfallet och landade nästan exakt på Antonios fötter som bekvämt kunde raka in den till 1-0. Försvarsinstatsen av Tottenhams Harry Kane kan absolut diskuteras då han mest såg ut att agera som en assisterande tränare vid en övning för fasta situationer. Tottenham supportrarna ville nog se mer av försvaret i den situationen men fick istället se Antonio ryggsimma hem 3 poäng till östra london.

Tottenham hämtade aldrig upp sig, inte för att West Ham gav de chansen till det.

Den fina formen fortsätter för West Ham som nu inte bara har tre raka vinster utan också har spelat tre raka matcher utan att släppa in ett mål.

Ohhh vad fint det är att vinna, särskilt mot Tottenham!

"Tottenham get battered everywhere they go, everywhere they gooo"