Lagbanner
West Hams landslagsspelare, uppdatering
Lukasz Fabianski spelar sin sista landskamp på lördag.

West Hams landslagsspelare, uppdatering

Landskamper stundar för ett gäng spelare i West Ham.

Åtta spelare i truppen är med i olika landslag. Pablo Fornals är uttagen i Spaniens trupp som ska spela i Nations League grupp A. Spanien möter hemmanationen Italien i semifinal i morgon onsdag. I den andra semifinalen möts Frankrike-Belgien. Länderna spelar sedan final eller match om tredje pris söndag 10 oktober.

Lukasz Fabianski som meddelat att han slutar i polska landslaget kommer att spela en avskedslandskamp i VM-kvalet mot San Marino lördag 9 oktober. I Polens andra match borta mot Albanien finns inte Fabianski med.

Declan Rice är uttagen i den engelska truppen som VM-kvalar borta mot Andorra lördag 9 oktober och som möter Ungern hemma tisdag 12 oktober.

I Tjeckiens VM-kvaltrupp är Vladimir Coufal, Alex Kral och Tomas Soucek alla med. Tjeckien möter först Wales hemma fredag 8 oktober för att sedan möta Belarus borta. Matchen spelas dock i Ryssland måndag 11 oktober. Uppdatering, Vladimir Coufal har meddelat att han inte kommer att vara med i landskamperna pga hälsoproblem. https://www.whufc.com/news/articles/2021/october/05-october/vladimir-coufal-miss-world-cup-qualifiers

Andriy Yarmolenko och hans Ukraina spelar VM-kval mot Finland i Helsingfors på lördag 8 oktober. Efter den matchen väntar Bosnien & Herzegovina i en hemmamatch tisdag 12 oktober.

Nikola Vlasic och hans Kroatien VM-kvalar mot Cypern borta fredag 8 oktober och möter därefter Slovakien hemma måndag 11 oktober.

I det afrikanska VM-kvalet är Said Benrahma uttagen i Algeriets trupp som möter Niger i ett dubbelmöte. Algeriet börjar hemma fredag 8 oktober för att sedan åka till Niger för bortamötet tisdag den 12 oktober.

Michail Antonio är uttagen till Jamaicas VM-kvaltrupp men det finns ingen mer info än. De spelar tre matcher. Uppdatering, West Ham, Jamaica och Antonio har alla kommit överens om att det är bäst om Antonio inte deltar i de kommande tre landskamperna. https://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-10063451/Michail-Antonio-skip-Jamaicas-World-Cup-qualifier-US.html

Det är även ett gäng unga spelare som är uttagna i diverse ungdomslandslag. Conor Coventry Irland U-21, Krisztián Hegyi Ungern U-21, Brian Kinnear och Harrison Ashby Skottland U-21, Pierre Ekwah Frankrike U-20, Jamal Baptiste England U-19, Sonny Perkins England U-18, Michael Forbes Nord-Irland U-19 och Oliver Scarles England U-17.

Stort lycka till alla och hoppas att alla klarar sig från skador please.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/articles/2021/october/05-october/west-ham-uniteds-october-internationals-all-you-need-know

Arne Söderlund2021-10-06 08:53:00
Author

Fler artiklar om West Ham