Lagbanner
West Hams VM hittills

West Hams VM hittills

Den första omgången av VM gruppspelet är avklarad.

Declan Rice och hans England var först ut. England tog en komfortabel seger med 6-2 mot Iran. Rice spelade hela matchen och gjorde en bra insats.

Nästa land med en West Ham spelare var Frankrike som vann ganska enkelt mot Australien med 4-1. Alphonse Areola satt på bänken hela matchen.

Marocko med Nayef Aguerd som mittbackslås kom härnäst till spel. Aguerd spelade hela matchen och fick ännu en match i benen efter hans skada i somras. Agured gjorde en bra insats. Marocko spelade 0-0 mot Kroatien. Nikola Vlasic som West Ham lånat ut till Torino startade matchen för Kroatien men utgick tyvärr skadad i andra halvlek. Finns inte några ytterligare rapporter om skadans art och omfattning.

I Tyskland satt Thilo Kehrer på bänken när Tyskland mycket sensationellt förlorade med 1-2 mot Japan.

Igår spelade Brasilien sin första match. Lucas Paquetá startade för Brasilien som vann med 2-0 mot Serbien. Paquetá stod för en bra insats fram till att han blev utbytt med kvarten kvar att spela.

I kväll går England upp till kamp igen när man spelar mot USA i gruppspelets andra omgång. Gissningsvis är Rice med från start.

 

Arne Söderlund2022-11-25 17:00:00
Author

Fler artiklar om West Ham