Lagbanner
Winston Reid uttagen till OS

Winston Reid uttagen till OS

OS fotbollen går mellan 21/7-7/8.

Winston Reid är uttagen till Nya Zeelands OS-trupp. Reid som var utlånad till Kansas City och Brentford förra säsongen får nu tillfälle till ytterligare spel med sitt land i OS fotbollen. Det är även två spelare i West Hams damlag som är uttagna till OS. Adriana Leon för Kanada och Tameka Yallop för Australien.

Reid som inte spelat med West Ham sedan mars 2018 då han åkte på ett riktigt otäck knäskada får nu tillfälle till mer matchande. Han spelade en hel del i Kansas och även en del i Brentford under andra halvan av förra säsongen när Brentford tog steget upp till högsta ligan för första gången sedan 1947. Brentford vann som bekant playoff finalen mot Swansea där Reid hoppade in i slutet. Hoppas verkligen att Reid får spela och att det går bra för honom. Det vore otroligt roligt om han kunde komma tillbaka i spel för West Ham.

Spelartruppen kommer för övrigt snart samlas igen under de kommande dagarna. Det är dock några spelare som fortfarande är på landslagsuppdrag. Vi har fyra spelare kvar i EM. Tomas Soucek och Vladimir Coufal i Tjeckien, Declan Rice i England och tyvärr för Sveriges del Andriy Yarmolenko i Ukraina. Michail Antonio var uttagen i Jamaicas preliminära trupp till Gold Cup men kom inte med i den slutgilltiga truppen.

Arne Söderlund2021-07-01 17:14:00
Author

Fler artiklar om West Ham