Willian: Jag tog rätt beslut

Willian: Jag tog rätt beslut

Willian var jagad av både Liverpool och Tottenham i somras innan han lite överraskande skrev på för Chelsea. Brasilianaren uttryckte i en intervju med The Sun en stor glädje över att komma till Chelsea, som han alltid såg som sitt förstaval.

Willians dramatiska övergång från Anzhi Makhachkala till Chelsea slog ned som en bomb i augusti. Yttermittfältaren var mycket nära en övergång till Tottenham när Chelsea kom med ett nytt bud som den ryska klubben accepterade. En övergång som Tottenham givetvis blev mycket upprörda över, men sedan dess har inte Willian ångrat något.

"Chelsea var intresserade och när de la ett bud tvekade jag inte. Mitt hjärta fanns redan hos Chelsea".

"För två år sen ville Chelsea köpa mig, men min dåvarande klubb Shakhtar ville inte sälja. Det gjorde mig dock bara mer intresserad av Chelsea".

"Jag sa aldrig att jag skulle gå till Liverpool, Tottenham eller någon annan klubb under sommaren".

"Jag hade ingen läkarundersökning hos Tottenham och jag skrev inte på något kontrakt. Under förhandlingarna ryktades det om en läkarundersökning, men det hände aldrig. Jag gjorde utan tvekan det rätta beslutet att gå till Chelsea".

"Det viktigaste för mig är att jag känner mig lycklig."

Willian var också väldigt nöjd med att jobba med Mourinho.

"Han är en av världens bästa tränare. Han har vunnit titlar i alla lag han har tränat. Alla gillar att jobba med en vinnare".
 

PATRIK HAGLUNDpatrik_haglund@hotmail.com2013-12-02 21:45:25
Author

Fler artiklar om Chelsea