Wolves-Chelsea 0-0
Pulisic närmast att göra mål för bortalaget idag.

En händelsefattig tillställning mellan Wolves och Chelsea på ett väldigt dimmigt Molineux Stadium slutade mållöst.

Chelsea sparkade igång matchen i dimman på Molineux Stadium. Bortalaget inledde offensivt och redan i den andra matchminuten hade man vunnit sin första hörna. Efter det tog Wolves över taktpinnen och vann ett par hörnor, som Chelsea lyckades rensa bort. I den femtonde minuten vann hemmalaget bollen på mittplan, bollen spelades till Marcal på vänsterkanten och sköt ett inlägg mot straffområdet, Jimenez fick en dålig träff på bollen men Podence lyckades få spelredskapet i mål och det såg ut som att Wolves hade gått upp i en 1-0 ledning tills man märkte att linjedomaren hade höjt flaggan. Målet vinkades bort för offside.

Wolves fortsatte att pressa på och Chelsea hade inte mycket att komma med tills den 21:a minuten när Trevoh Chalobah blev nerdragen, frisparken resulterade dock inte till något målläge. I den 30:e minuten blev Chalobah matchens första varnade spelare, tre minuter senare var det Antonio Rüdigers tur. I den 41:a matchminuten slog Podence ett inlägg som hittade en omarkerad Donmecker men Mendy lyckades parera och hålla matchen vid liv.

Första halvlek avslutades med en hörna av Mason Mount men den blir resultatlös.

Chelsea inledde matchens andra halvlek med ett byte, Saul ersatte Trevoh Chalobah. Wolves inledde andra halvlek starkare och i den 48:e matchminuten hade man redan vunnit en hörna. Chelsea hade stora svårigheter med att skapa offensiva lägen under halvlekens början, i den 56:e minuten prickade Alonso stolpen med ett hårt skott, det vinkades dock bort för offside och hade inte räknats om bollen gått i mål. Chelsea lyckades sedan föra boll bättre men hade fortsatta svårigheter med att skapa mållägen.

I den 65:e minuten byttes Mateo Kovacic in och Hakim Ziyech ut. I den 78:e minuten hade Chelsea sitt bästa målläge hittills. Mendy sköt en långboll till Kanté, bollen gick vidare till Alonso och slutligen till Pulisic som avfyrade ett skott men Sa i Wolves-målet stod för en fin räddning. I matchminut 79 gjorde Wolves sitt första byte, Traore ersatte Podence.

Resten av andra halvlek försökte Chelsea driva framåt så gott som möjligt men hade fortsättningsvis svårigheter med att få till ordentliga avslut på mål. I matchminut 90+4 blåste David Coote av matchen och lagen fick lämna den dimmiga planen med en poäng var.