Women: Svenskorna låg bakom segern mot West Ham

Women: Svenskorna låg bakom segern mot West Ham

Renée Sleegers håller i laget med fast hand och det verkar som att hon blandar och ger ganska mycket med laget. Inga säkra positioner alls och inför matchen mot West Ham, så bänkades Beth Mead och Leah Williamson. Intressant med Steph Catley som mittback bredvid Codina. 
Rätt klart är att van Domselaar tagit över positionen som målvakt och att Mariona Caldentey verkar placeras mer och mer centralt. Återigen inga svenska från start, men de skulle komma in och rätta till resultatet för ett Gunners som hade mycket boll, men som inte kom till avslut. 
Efter 0-0 i paus gjorde Sleegers fyra byten efter en timme. Cooney-Cross, Kafaji, Blackstenius och Mead dök upp och med en pigg Vadstena-tjej så hamnade West Hams försvar alltid på efterkälken. Hon kom fri och revs ned i straffomrpdet med mål av Caldentey. Sedan med några minuter kvar av matchen så fick Blackstenius återigen en bra boll, hon väntade in Rosa Kafaji, som fick bollen enkelt och gjorde sitt första mål i Arsenals tröja. Grattis Rosa Kafaji. 

Tre poäng till Gunners som är på en femte plats inför det uppehåll som nu kommer. 

Magnus Falk2024-10-20 20:56:34
Author

Fler artiklar om Arsenal