Zabaleta, Sanchez och Ngakia lämnar

Zabaleta, Sanchez och Ngakia lämnar

West Ham meddelar idag att tre spelare lämnar klubben när deras kontrakt går ut 30 juni.

Pablo Zabaleta kom till West Ham från Man City sommaren 2017. Det blev tre säsonger i West Ham för Zabaleta. De två första säsongerna var Zabaleta en klar förstärkning på på planen och vid sidan om planen. En duktig back med suverän inställning. Den sista säsongen blev det inte lika mycket spel och det blev även en del skador för honom. Det är även en skada som gör att han inte kan förlänga kontraktet säsongen ut.

Det blev 80 matcher och ett mål för Zabaleta i West Ham tröjan.

Varmt tack för din tid i West Ham Pablo Zabaleta och lycka till i framtiden.

Zabaleta riktar ett tack till West Ham och dess fans. Det han skriver säger väldigt mycket om spelaren och personen Pablo Zabaleta. Man önskar att det fanns fler av hans kaliber. https://www.whufc.com/news/articles/2020/june/25-june/message-west-ham-united-fans-pablo-zabaleta



Carlos Sanchez kom till West Ham sommaren 2018. Han hade otur att skada sig tidigt efter hans ankomst till West Ham. Det blev endast 18 matcher för Sanchez i West Ham tröjan. På det stora hela så var värvningen av Sanchez ett stort misslyckande. Han satte tyvärr inga märkbara spår positivt i hans matcher. Säkert åtminstone delvis beroende på den skada han åkte på.

Tack och lycka till i framtiden Carlos Sanchez.



Tyvärr lämnar också den 19 årige högerbacken Jeremy Ngakia West Ham efter fem matcher för klubben. Han har inte velat medverka till att skriva på ett nytt kontrakt för West Ham vilket naturligtvis är väldigt synd. Ngakia är ett än så länge ett råämne men kan nog bli en riktigt bra försvarare med tiden. Dock inte i West Ham.

Tack ock lycka till i framtiden Jeremy Ngakia.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/articles/2020/june/25-june/retain-list-issued-zabaleta-sanchez-and-ngakia-depart

Arne Söderlund2020-06-26 10:23:00
Author

Fler artiklar om West Ham