Lagbanner
Belgiska mästarna jagar Ivan Bašic

Belgiska mästarna jagar Ivan Bašic

Bosniska landslagsspelaren, Ivan Bašic (22), har haft en hyfsat säsong med ryska Orenburg. Nu jagas han av av belgiska och grekiska klubbar.

Enligt belgiska Rtlinfo, är Royal Union Saint-Gilloise intresserade av 20-åringen och följer honom flitigt, för en eventuell sommartransfer.
Royal Union har varit stabila i år och tog hem den belgiska ligan, trots två omgångar kvar att spela och sju poängs försprång ner till rivalerna Anderlecht. 

Samtidigt har grekiska PAOK från staden Thessaloniki, visat intresse för Ivan Bašic, enligt den inhemska sajten Sport24. PAOK har presterat utmärkt i år och tog sig till kvartsfinal i UEFA Conference League, där det tog stopp. De toppar även den grekiska ligan och med två matcher kvar att spela. har man en poäng mer än tvåan AEK Aten.

Ett mål och en assist på 27 matcher har det blivit denna säsong för mittfältaren i ligan. Han har även blivit noterad för åtta framträdanden i den inhemska cupen. I landslagströjan har han bara spelat en landskamp mot Slovakien. Framtiden ser ljus ut för den unga spelaren som förhoppningsvis spelar i en större ligan till hösten.

Adnan Catak2024-05-15 18:48:00

Fler artiklar om Bosnien & Hercegovina