Lagbanner
BOSNIER-KOLLEN ÄR TILLBAKA MED NYTT UPPLÄGG!

BOSNIER-KOLLEN ÄR TILLBAKA MED NYTT UPPLÄGG!

Bosnier-kollen är äntligen tillbaka! Denna gång kommer det vara lite annorlunda och redaktionen presenterar ett nytt upplägg. Istället för hela ‘’kollen’’ på en gång blir det istället uppdelat på ett smidigt sätt.

Först har vi Bosnier-kollen: EUROPAS TOPP 5-LIGOR.
Där sammanfattar vi de bosniska spelarnas prestationer i Europas 5 högst rankade ligor, enligt UEFA:s ranking. Bland de 5 ligorna hittar vi den engelska, italienska, spanska, tyska samt den franska ligan. Dessutom har vi valt att inkludera Championship, Serie B & C, La Liga 2 samt 2. Bundesliga. 

I del två har vi spelare från Nederländerna, Portugal, Tjeckien, Turkiet, Ukraina, Israel, Schweiz, Österrike och Polen.

I del tre har vi spelare från Ungern, Slovakien, Cypern, Ryssland och Litauen.

I del fyra har vi spelare från Balkanhalvön (Slovenien inkluderat, trots att landet rent geografiskt inte är en del av Balkanhalvön). Alltså följande länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Grekland, Kosovo, Kroatien, Nordmakedonien, Rumänien, Serbien och Slovenien.

I del fem har vi spelare från MLS, Sydafrika, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Kina och Sydkorea.

I den sjätte och sista delen har vi spelare från de nordiska länderna. Tyvärr finns det inga bosniska spelare i den danska och norska ligan som är värda att följa. Det blir istället två spelare från den finska ligan, en från den isländska samt sex spelare från Allsvenskan. För att göra det ännu mer läsvärt har vi valt att inkludera spelare från Superettan, Division 1 Norra och Division 1 Södra. I Superettan hittar ni fem spelare, sju spelare i Div. 1 Norra samt samt elva i Div. 1 Norra.

Vi på redaktioner hoppas verkligen att Ni läsare kommer att tycka om upplägget samt lättare kunna navigera och hitta spelare ni önskar att läsa om!
Dela gärna med er av era tankar och kritik. Tycker Ni att någon spelare saknas i vår koll? Tveka inte på att höra er! Mejla gärna chefredaktören för snabbare kontakt: filipovicsadan@gmail.com.

Sadan Filipovic2024-09-30 08:35:50

Fler artiklar om Bosnien & Hercegovina