Lagbanner
Vill du skriva hos oss? - Bosnien-redaktionen söker nya skribenter!

Vill du skriva hos oss? - Bosnien-redaktionen söker nya skribenter!

Seriösa och engagerade skribenter sökes - bli en del av SvenskaFans-familjen! Som skribent på SvenskaFans är du en del av supporterrörelsen och ett större sammanhang. 

För tillfället söker vi på redaktionen någon som vill vara behjälplig kring ''Bosnier-kollen''.
I artikelserien ''Bosnier-kollen'' sammanfattar vi varje vecka bosniska spelares prestationer världen över. Vi skriver om spelare från Europas topp 5 ligor, mindre ligor i Europa, MLS, Asien och även om bosnier i Sveriges lägre divisioner, såsom Superettan, Div. 1 Norra & Div. 1 Södra.




*************************************************************************************

- Brinner du för fotboll och samtidigt följer bosnisk fotboll?

- Slår ditt hjärta för Bosnien & Hercegovinas landslag?

- Har du koll på svenska samt bosniska språket & grammatiken och gillar att skriva?

- Är du 16 år gammal eller äldre?


Då kan det vara just DIG vi söker!
Vi på SF-redaktionen har höga mål och suget att alltid leverera de senaste händelserna som sker runtomkring laget/n i våra hjärtan. Därför behöver vi förstärkning! Vårt fokus är att hitta personer med gemensamma intressen som oss, vilket förhoppningsvis leder till att våra visioner blir till verklighet och att vi ständigt utvecklas. För oss är det mycket viktigt att vi gör ett bra intryck hos våra läsare och att fånga våra läsares intresse. 

Om DU är sugen på att börja skriva för oss och bli en del av redaktionen, då är det dags att skicka iväg ett meddelande till oss. Chef. red nås på följande mejladress (filipovicsadan@gmail.com). Skriv gärna om dig själv det första du gör, en kort presentation räcker. Skicka helst iväg en text (nyhetsartikel, krönika, kortare/längre reportage) som vi kan utgå ifrån när vi tar in nya skribenter. Det är väldigt viktigt med grammatik, källkritik samt fortlöpande uppdateringar.

Vill du bli skribent på SvenskaFans?
''Som skribent på SvenskaFans är du en del av supporterrörelsen och ett större sammanhang. Du får en etablerad plattform och möjligheten att träffa likasinnade på våra skribentträffar. Oavsett om du vill förmedla din supporterkärlek – eller träna dig för att arbeta som sportjournalist och bygga ett kontaktnätverk – så är SvenskaFans platsen för dig som vill berätta om ditt favoritlag i skrift, video eller podcast. Arbetet på SvenskaFans är ideellt.

Dessutom har vi fått äran att hjälpa flera av Sveriges främsta sportjournalister framåt i sina karriärer. Noa Bachner, Björn Johnson, Anel Avdic, Christopher Kviborg och Robert Johansson är några av de som började på SvenskaFans.''

- svenskafans.com

SvenskaFans erbjuder även:
• Teknisk och grafisk support
• Tillgång till analysverktyg
• Ackreditering till matcher
• Feedback på texter
• Kurser i bildbehandling
• SvenskaFans-merchandise


Så, ta dig i kragen och visa vad just DU går för!


Chef. red FK Sarajevo & Bosnien-Hercegovina

Sadan Filipovic2024-09-30 12:05:00

Fler artiklar om Bosnien & Hercegovina