Lagbanner

Tyskland - BIH: Biljetter blev slutsålda rekordsnabbt

Nations League-matchen mot Tyskland är slutsålt. Det tyska fotbollsförbundet meddelar att alla biljetter blev slutsålda efter endast 45 minuter.

Återkomsten till A-divisionen i Nations League började med en svår bortamatch i Eindhoven mot toppnationen Nederländerna. Dessvärre slutade matchen 5-2 till hemmanationen. Andra matchen blev mycket bättre då man höll nollan och delade på poängen, på Puskas Arena i Budapest. Fansen var nöjda med vad de fått se av sitt landslag i denna matchen. Härnäst väntar två hemmamatcher: Tyskland den elfte oktober och Ungern den fjortonde. 

Ett formstarkt Tyskland kommer i november att gästas av Bosnien på Europa-Park i Freiburg. Enligt tysk information som cirkulerar på sociala medier, slutsåldes alla biljetter redan efter tio minuter. Detta är helt otippat om man tänker efter att arenan i norra Tyskland fyller 34.700 åskådare. Tyska medier blev överlyckliga med av faktum, bara VIP-platserna är inte uppköpta än så länge. Det väntas bli en euforisk tillställning i november! 

Tyskland har börjat Nations League med att krossa Ungern med 5-0 på hemmaplan i Düsseldorf, för att några dagar senare gästa sina grannar i Amsterdam, i en tuff match som slutade 2-2. 
Tyskland har fyra poäng och leder gruppen med bättre målskillnad än Nederländerna. Bosnien och Hercegovina är på en nedflyttningskval-plats med en målskillnad på 2:5 är och Ungern är sist med 0:5

Det återstår att se hur det kommer att se ut 19 november, när alla gruppsmatcher är spelade. Kommer Bosnien och Hercegovina sluta sist eller kniper vi en kvalmatch mot något land i B-divisionen. Vad tror ni?   

 

Adnan Catak2024-09-27 12:45:00

Fler artiklar om Bosnien & Hercegovina