Visca målskytt i den turkiska återstarten!

Edin Visca nätade när Istanbul BB slog Alanyaspor med 2-0, tar man hem guldet denna säsong?

Grekland:

Anel Sabandzovic (AEK Aten)
Hoppade in i den 86:e minuten mot OFI Kreta, hans manskap vann med 2-0.

Italien:

Miralem Pjanic (Juventus)
Den ryktesomsusade Miralem Pjanic spelade 62 minuter och drog på sig en varning när Juventus kryssade mot Milan (0-0) i Coppa Italia.

Asmir Begovic & Rade Krunic (Milan)
Krunic fick nöja sig med ett inhopp i den 82:a minuten samtidigt som Begovic bänkades mot Juventus.

Israel:

Jasmin Buric (Hapoel Haifa)
Stod i buren mot både Maccabi Haifa (2-2) och Hapoel Tel Aviv (2-0, vinst).

Kroatien:

Stjepan Loncar (Rijeka)
Rijeka fick bara med sig 0-0 mot Varazdin. Förvisso har laget redan gått miste om ligatiteln men kampen om den sista CL-platsen lever och i den senaste omgången blev man förbipasserade av Hajduk Split. Loncar började den mållösa bataljen på bänken men bytes in redan i den 19:e minuten efter att hans lagkamraten Stefulj skadat sig.

Amer Gojak & Izet Hajrovic (Dinamo Zagreb)
Ingen av bosnierna lirade när Dinamo förlorade mot farmalaget Lokomotiva Zagreb med uddamålet.

Polen:

Adnan Kovacevic (Korona Kielce)
Kovacevic spelade 90 minuter mot både Zaglebie Lubin (1-1) och Lech Poznan (3-0, förlust). Resultaten innebär att Korona slutar på fjortonde plats i den polska grundserien, härnäst väntar en ”nedflyttningsserie”.

Serbien:

Sinisa Sanicanin (Vojvodina)
Vojvodina tog sig till cupfinal efter att ha besegrat Cukaricki med uddamålet, en stabil Sanicanin lirade hela matchen. I finalen väntar Partizan och Vojvodina får i det mötet betraktas som en ”outsider”. Framgången följdes upp med ett oväntat 2-0-nederlag mot Indija, Sanicanin spelade återigen 90 minuter.

Slovenien:

Kenan Piric (Maribor)
Maribor spelade ut Aluminij och vann bataljen med 3-0, Piric lirade hela matchen.

Luka Menalo (Olimpija Ljubljana)
Menalo var en besvikelse i toppmatchen mot Celje, under sina 67 minuter på plan var spelaren mestadels osynlig. Förlusten innebär att tvåan Celje knappar in på ligaledaren och enbart två poäng separerar lagen, en spännande avslutning väntar.

Spanien:

Kenan Kodro (Athletic Bilbao)
Kodro bytes in på tillägg mot Atletico Madrid.

Turkiet:

Riad Bajic & Deni Milosevic (Konyaspor)
Det blev dessvärre förlust med 2-1 när Konyaspor gästade Genclerbirligi, noterbart är att Konyaspor hade fyra bosnier i startelvan. Både Bajic och Milosevic gjorde bra ifrån sig, den förstnämnde bidrog med en framspelning och var nyttig offensivt med sina löpsteg samt sin iver. Milosevic var allmänt bolltrygg och var nära att näta men stolpen stod i vägen.

Zoran Kvrzic (Kayserispor)
Kayserispor tog nästan tre blytunga poäng mot Fenerbache, man ledde nämligen matchen med uddamålet fram tills den 86:e minuten. Efter två snabba ifrån motståndarlaget tvingades man dock gå av planen tomhänta, väldigt tråkigt för Kvrzic som lirade hela matchen.

Haris Hajradinovic (Kasimpasa)
Hajradinovic spelade 72 minuter när hans manskap slog Yeni Malatyaspor med 2-1.

Edin Visca (Istanbul BB)
Visca hade en nyckelroll när Baseksehir besegrade Alanyaspor med 2-0, klubbikonen stod nämligen för en av strutarna. En gedigen prestation ifrån spelaren som blev utbytt på tillägg.

Tyskland:

Ermin Bicakcic (Hoffenheim)
Bicakcic lirade 90 minuter när Hoffenheim torskade mot RB Leipzig med 2-0, hans insats var godkänd.

Ungern:

Armin Hodzic (Fehervar)
Fehervar inledde veckan med att spela 1-1 mot Honved, anfallaren bytes in i den 65:e minuten. Därefter lirade man oavgjort mot Ujpest (2-2), den gången startade Hodzic men efter en ljummen prestation bytes han ut i 76:e minuten.

Eldar Civic (Ferencvaros)
Civic var bänkad när Ferencvaros kryssade mot Paksi SE och han spelade därefter 78 minuter i uddamålssegern mot Kisvarda.

Vitryssland:

Bojan Nastic (BATE)
BATE och Shaktyor delade på poängskörden i den senaste omgången (2-2), Nastic lirade 90 minuter i mötet.