Nu är de bosniska spelarna tillbaka i sina klubbar efter landslagsuppehållet. Kolasinac och Pjanic är tillbaka från skador, Ahmedhodzic är närmare Premier League och Krunic får allt mer speltid i Milan. Detta är Bosnier-kollen och vi är i vecka 13.

Belgien
Dino Hotic, Yttermittfältare, Cercle Brugge (32 matcher / 4 mål / 2 assist)
Cercle vann med 2-0 mot Kortrijk och Hotic fick spela i 20 minuter.

Smail Prevljak, Anfallare, AS Eupen (26 matcher / 5 mål / 3 assist)
Inhopp i den 74:e minuten för anfallaren som fortfarande har svårt med speltid denna säsong.

Gojko Cimirot, innermittfältare, Standard Liege (30 matcher / 1 assist)
Mittfältaren fick spela hela matchen mot Oostende. Cimirot och hans lag tog tre poäng, efter en 3-1 vinst.

Stjepan Loncar, innermittfältare, Kortrijk (22 matcher / 1 assist)
90 minuter för Loncar som befann sig på innermittfält mot Cercle Brugge.

Cypern
Mateo Susic, Ytterback, Apoel FC (23 matcher / 3 mål / 4 assist)
Inga matcher denna vecka. Match nästa vecka mot Milicevics och Pirics lag AEK Larnaca.

Hrvoje Milicevic, Mittback, AEK Larnaca (41 matcher / 2 mål)
Inga matcher denna vecka.

Kenan Piric, Målvakt, AEK Larnaca (39 matcher / 16 hållna nollor)

England
Anel Ahmedhodzic, Mittback, Sheffield United (34 matcher / 5 mål / 2 Assist)
Nya tre poäng för Sheffield United som alltmer närmar sig Premier League. Detta efter en 1-0 vinst borta mot Norwich City. Mittbackstalangen fick spela 90 minuter och stod för en ny bra prestation i Championship.

Asmir Begovic, Målvakt, Everton FC (3 matcher / 2 hållna nollor)
Veteranmålvakten har inte spelat sedan november för Everton. Det var i en ligacupmatch mot sin förra klubb AFC Bournemouth. Denna vecka inga matcher för Everton.

Frankrike
Sead Kolasinac, Ytterback, Olympique Marseille (31 matcher / 4 mål / 1 assist)
Stjärnan är tillbaka för Marseille från skada. Efter att ha missat kvalmatcherna med Bosnien, återfanns Kolasinac i startelvan. Det blev 90 minuter som vänstermittback mot Montpellier. En match som slutade 1-1 och därmed befinner sig Kolasinacs Marseille på en tredjeplats.

Sanjin Prcic, Innermittfältare, RC Strasbourg (26 matcher / 1 mål / 1 assist)
Prcic fick spela 10 minuter mot Monaco. Hans Strasbourg åkte på en 4-3 förlust.

Halid Sabanovic, Ytterback, Angers SCO (10 matcher)
Högerbacken fick göra ett inhopp i den 77:e matchminuten. Angers spelade 1-1 mot Nice.

Said Hamulic, Anfallare, Toulouse FC (6 matcher)
Hamulic fick spela i matchen mot Brest. Det blev ett inhopp i den 77:e minuten för anfallaren, efter en 3-1 förlust för Toulouse.

Förenade Arabemiraterna
Miralem Pjanic, Innermittfältare, FC Sharjah (17 matcher / 5 mål / 4 assist)
Bosniens mittfältsstjärna är tillbaka från skada, efter ett inhopp i den 75:e minuten. I slutminuterna fick Pjanic även ett gult kort. Matchen mot Al Wahda blev 0-0.

Samir Memisevic, Mittback, Al Nasr Dubai (9 matcher/ 1 assist)
Memisevic återigen på mittfältet när Al Nasr Dubai vann säkert med 3-0 mot Ittihad Kalba. Memisevic assisterade till 3-0 målet.

Italien
Edin Dzeko, Anfallare, Inter Milan (39 matcher / 11 mål / 5 assist)
Ingen lyckad dag för Dzeko och hans Inter. Fiorentina slog Inter på San Siro och därmed viktiga poängtapp för Inter i striden om en Champions League plats. Dzeko fick hoppa in i den 78:e minuten.

Rade Krunic, Innermittfältare, AC Milan (23 matcher / 1 mål / 1 assist)
Krunic startade mot Serie A-ledarna Napoli. Milan körde över Napoli med 4-0 och Krunic fick spela 83 minuter.

Benjamin Tahirovic, Innermittfältare, AS Roma (7 matcher)
Talangen fick se sitt Roma vinna säkert med 3-0 mot Sampdoria. Därmed inget inhopp för Tahirovic den här gången heller.

Milan Djuric, Anfallare, Hellas Verona (19 matcher / 1 mål)
En knäskada håller anfallsbjässen från spel. Han missade matchen mot Juventus. Hellas Verona förlorade med 1-0.

Petar Zovko, Målvakt, Spezia (2 matcher)
Zovko befann sig inte i matchtruppen mot Salernitana. Matchen slutade 1-1.

Dario Saric, Innermittfältare, Palermo (26 matcher / 2 assist)
Saric startade matchen men blev sedan utbytt i den 82:e minuten mot Parma. Matchens slutresultat blev 2-1 till Parma.

Mato Jajalo, Innermittfältare, Venezia (8 matcher / 1 assist)
Jajalo är borta på grund av skada och missade matchen mot Como. En match som slutade 3-2 till Venezia.

Nick Salihamidzic, Ytterback, Cosenza (0 matcher)
Son till Bayern Munchen och Bosnien-legendaren Hasan Salihamidzic debuterade för Bosniens U21 mot Kina. Men i klubblaget väntar högerbacken fortfarande på en debut.

Alem Nezirevic, Ytterback, Inter Milan Primavera (5 matcher / 1 assist)
Nezirevic fick starta i 3-2 förlusten mot Sassuolo U19. Talangen byttes sedan ut efter 53 minuters spel. Under veckan har Nezirevic även fått träna med A-laget i Inter.

Tarik Muharemovic, Mittback, Juventus II (13 matcher / 1 mål)
Mittbacken är tillbaka i laget. Muharemovic fick 13 minuter mot Feralpisalo.

Kroatien
Adrian Leon Barisic, Mittback, NK Osijek (19 matcher / 1 mål / 1 assist)
90 minuter för Barisic när Osijek kryssade 1-1 mot Rijeka.

Advan Kadusic, Ytterback, NK Istra 1961 (25 matcher / 1 mål / 1 assist)
Kadusic fick spela som högerytter i 2-0 förlusten mot  Slaven Belupo.

Branimir Cipetic, Ytterback, Lokomotiva Zagreb (27 matcher / 2 assist)
Högerbacken spelade 90 minuter mot NK Varazdin. Matchens slutresultat var 1-1.

Luka Menalo, Yttermittfältare, Dinamo Zagreb (20 matcher / 1 mål / 4 assist)
Menalo fick hoppa in i slutminuterna mot HNK Gorica.

Polen
Jasmin Buric, Målvakt, Zaglebie Lubin (7 matcher / 2 hållna nollor)
Inga minuter för Buric denna vecka.

Bojan Nastic, Ytterback, Jagiellonia (20 matcher / 1 assist)
Inga matcher för Jagiellonia denna vecka.

Portugal
Nermin Zolotic, Mittback, AC Casa Pia (29 matcher)
Mittbacken stod för ett olyckligt självmål. Trots det blev det 90 minuter för Zolotic och hans Casa Pia förlorade med 3-1 mot Vizela.

Vladan Danilovic, Innermittfältare, CD Nacional (25 matcher / 5 mål / 1 assist)
Danilovic fick 20 minuter när Nacional åkte på en 4-0 förlust mot Vilafranquense.

Ryssland
Amar Rahmanovic, Innermittfältare, Krylya Sovetov (18 matcher / 1 mål / 1 assist)
Rahmanovic på anfallet mot Orenburg. Det blev 62 minuter för mittfältaren när Krylya Sovetov kryssade matchen.

Ivan Basic, Innermittfältare, Orenburg (17 matcher / 2 mål / 3 assist)
Bosniens U21-kapten startade matchen men blev utbytt efter 84 minuters spel. Matchen mellan Orenburg och Krylya Sovetov slutade 1-1.

Renato Gojkovic, Mittback, Orenburg (19 matcher / 3 assist)
Gojkovic fick hoppa in i slutminuterna mot Basics lag.

Igor Savic, Innermittfältare, Torpedo Moskva (14 matcher)
Savic fick sitta 90 minuter på bänken när Torpedo Moskva förlorade med 2-1 mot Rostov.

Darko Todorovic, Ytterback, Akhmat Grozny (7 matcher / 1 assist)
Det blev 25 minuters spel för högerbacken som fick hoppa in mot Spartak Moskva. Akhmat Grozny fick med sig ett kryss.

Schweiz
Miroslav Stevanovic, Yttermittfältare, FC Servette (28 matcher / 6 mål / 5 assist)
Stevanovic fortsätter samla på sig 90 minuter och under veckan vann Servette med 2-1 mot storlaget Young Boys.

Serbien
Sinisa Sanicanin, Mittback, FK Partizan (18 matcher / 1 mål)
Mittbacken fick kolla från bänken när Partizan åkte på en 2-1 förlust mot Vojvodina. Därmed inga minuter denna vecka för Sanicanin.

Slovenien
Anes Krdzalic, Innermittfältare,  NK Olimpija (8 matcher / 2 mål / 1 assist)
Krdzalic nätade i den 5:e minuten mot Tabor Sezana. Talangen fick även 90 minuter på plan och fortsätter sin fina form. Olimpija vann matchen med 1-0.

Spanien
Dennis Hadzikadunic, Mittback, RCD Mallorca (0 matcher)
Hadzikadunic har sedan januarifönstret fått vänta på en debut. Under veckan fick mittbacken sitta på bänken igen, när Mallorca kryssade mot Osasuna.

Salih Husic, Mittback. Real Betis II (6 matcher)
Inga matcher.

Sverige
Adi Nalic, Anfallare, Hammarby IF (0 matcher)
Nalic återhämtar sig fortfarande från sin korsbandsskada som han ådrog sig förra säsongen.

Tjeckien
Eldar Sehic, Ytterback, Banik Ostrava (19 matcher / 1 assist)
Banik Ostrava spelade 0-0 mot Slovan Liberec. Sehic fick spela 90 minuter som vänstermittback i en trebackslinje.

Benjamin Colic, Ytterback, Ceske Budejovice (22 matcher / 1 mål / 5 assist)
Högerbacken var inte med i matchtruppen mot Fastav Zlin. Colics lag åkte på en stor förlust med 5-1.

Imad Rondic, Anfallare, Slovan Liberec (26 matcher / 5 mål / 2 assist)
Anfallaren gjorde ett inhopp i den 63:e matchminuten i matchen mot Banik Ostrava.

Turkiet
Amir Hadziahmetovic, Innermittfältare, Besiktas (28 matcher / 6 mål / 4 assist)
Mittfältaren blev utbytt i halvlek. När Besiktas tog tre poäng mot Fenerbahce, efter vunnit med 4-2.

Edin Visca, Yttermittfältare, Trabzonspor (7 matcher / 1 mål / 4 assist)
4-3 förlust för Trabzonspor när de mötte Kayserispor. Visca fick 90 minuter på högerkanten.

Ibrahim Sehic, Målvakt, Konyaspor (24 matcher / 9 hållna nollor)
Dramatik när Sehics Konyaspor kvitterade 2-2 i den 97:e minuten mot Umraniyespor. Sehic stod för en bra prestation.

Andrej Dokanovic, Innermittfältare, Ankaragucu (4 matcher)
Mittfältaren fick 20 minuter mot Istanbul Basaksehir. Matchen slutade 1-0 till Istanbul-laget.

Nihad Mujakic, Mittback, Ankaragucu (22 matcher)
Mujakic startade och spelade hela matchen mot Istanbul Basaksehir.

Riad Bajic, Anfallare, Giresunspor (25 matcher / 9 mål / 1 assist)
75 minuter spel för Bajic mot Alanyaspor. En match som blev 2-2 mellan lagen.

Haris Hajradinovic, Innermittfältare, Kasimpasa (25 matcher / 3 mål / 2 assist)

Daniel Graovac, Mittback, Kasimpasa (16 matcher)

Deni Milosevic, Yttermittfältare, Sakaryaspor (11 matcher)
Milosevic på bänken när Sakaryaspor tog en 2-0 vinst mot Eyupsor.

Ajdin Hasic, Yttermittfältare, Göztepe (8 matcher / 1 mål)
Fick se sitt lag vinna med 2-0 från bänken.

Marko Mihojevic, Mittback, Göztepe (12 matcher)
Även Mihojevic på bänken hela matchen när Göztepe vann med 2-0 mot Denizlispor.

Tyskland
Ermedin Demirovic, Anfallare FC Augsburg (26 matcher / 7 mål / 6 assist)
Demirovic var avstängd inför matchen mot Wolfsburg. Han fick se sitt lag kryssa 2-2 borta mot Wolfsburg.

Ermin Bicakcic, Mittback, TSG 1899 Hoffenheim (6 matcher)
Inget inhopp denna gång för den erfarne mittbacken. Hoffenheim tog tre poäng mot Werder Bremen, efter att matchen slutat 2-1.

Haris Duljevic, Yttermittfältare, Hansa Rostock (18 matcher / 2 assist)
30 minuter blev det för vänsteryttern mot FC Magdeburg. Duljevic och hans Hansa Rostock åkte på en 3-0 förlust:

Dario Dumic, Mittback, Sandhausen (24 matcher / 1 assist)
Inget inhopp från bänken för mittbacken, när han fick se sitt lag förlora med 3-1 mot Hannover.

Nikola Vasilj, Målvakt, St.Pauli (19 matcher / 9 hållna nollor)
Vasilj håller nollan i 1-0 vinsten mot Regensburg.

Ungern
Eldar Civic, Ytterback, Ferencvaros (25 matcher / 1 mål / 6 assist)
Satt på bänken i derbyt mot Fehervar. Ett derby som slutade 2-2.

Adnan Kovacevic, Mittback, Ferencvaros (23 matcher)
Mittbacken spelade hela matchen i derbyt och blev även tilldelad ett gult kort.

Amer Gojak, Innermittfältare, Ferencvaros (23 matcher / 1 mål / 2 assist)
Gojak startade men blev sedan utbytt i minut 54.

Muhamed Besic, Innermittfältare, Ferencvaros (24 matcher / 1 assist)
Utanför truppen efter att ha slitit av korsbandet ännu en gång.

Aleksandar Jovicic, Mittback, Kisvarda (4 matcher)
90 minuter spel för mittbacken mot Puskas akademia.

Jasmin Mesanovic, Anfallare, Kisvarda (31 matcher / 6 mål / 2 assist)
Mesanovic fick också starta mot Puskas akademia och genomförde 90 minuter.

Kenan Kodro, Anfallare, Fehervar (32  matcher / 14 mål / 2 assist)
90 minuter blev det för anfallaren när det blev 2-2 mot Fehervar.

USA
Selmir Pidro, Ytterback, St.Louis City (0 matcher)
Pidro återigen på bänken när St.Louis City förlorade 1-0 mot Minnesota United.

Benjamin Kikanovic, Yttermittfältare, San Jose Earthquakes (6 matcher)
Det blev spel i 4 minuter för yttern mot Houston Dynamo. Matchen slutade 2-1 till San Jose Earthquakes.

Österrike
Amar Dedic, Ytterback, Red Bull Salzburg (29 matcher / 2 mål / 3 assist)
Efter ett bra landslagsuppehåll för Dedic, var det dags igen för klubbfotboll. Talangen spelade 90 minuter mot Austria Klagenfurt. En match som slutade 3-0 till Dedics Salzburg.

Jusuf Gazibegovic, Ytterback, Sturm Graz (31 matcher / 1 mål / 1 assist)
Sturm Graz tog tre poäng efter 3-1 vinsten mot Rapid Wien. För Gazibegovics del blev det 90 minuter.

Adis Jasic, Ytterback, Wolfsberger AC (25 matcher / 2 mål / 6 assist)
Under veckan bekräftade Jasic att han kommer spela för Bosnien. I matchen mot SV Ried, spelade talangen 90 minuter. Wolfsberger vann med 1-0.

Belmin Beganovic, Yttermittfältare, SV Ried (16 matcher / 4 mål)
Den unge yttern fick testa på anfallet mot Wolfsberger. Beganovic startade matchen och blev sedan utbytt i den 56:e minuten.