Inställd kvartsfinal på grund av snöstorm!

Inställd kvartsfinal på grund av snöstorm!

Det var igår (tisdag) Panathinaikos skulle åka iväg och spela andra matchen mot Anagennisi Karditsa för att säkra ett avancemang till semifinal i grekiska cupen, men så blev inte fallet! Varför? En snöstorm har dragit över fastlandet.

Panathinaikos rullade som ett ånglok med en väldigt fin vecka bakom sig. Det blev vinst i första delen av kvartsfinalen i grekiska cupen med hela 4-0 på hemmaplan och ett avancemang till semifinal var nästan redan klart. På helgen besegrade man även det "luriga" laget Ionikos på bortaplan med 0-1 efter en väldigt fin prestation av Aitor. Alla Panathinaikos fans skulle haft en bra start på veckan eftersom Panathinaikos skulle åka och möta Agagennisi Karditsa på borta plan och hålla sin 4-0 ledning,  därefter avancera till semifinal i grekiska cupen men så blev inte fallet för en snöstorm drog in över fastlandet. En snöstorm som har gjort så hela Aten har stannat upp samt den lilla staden Karditsa som ligger 220 km nordväst om Aten. I staden Karditsa var där matchen skulle ägt rum men nu blev den inställd och ska flyttas fram. Matchen mellan AEK och PAOK har också blivit inställd på grund av snöstormen. Grekiska fotbollsförbundet har ännu inte bestämt datum än för när matchen ska spelas om.


Väldigt tråkigt besked om man tittar på den veckan Panathinaikos hade lämnat bakom sig, då man såg väldigt starka ut fysiskt, spelmässigt och mentalt. Panathinaikos nästa match förväntas att vara på lördag mot Asteras Tripolis men inget är säkert så länge som ovädret är kvar. Panathinaikos har även inte kunnat genomföra sina träningar i två dagar på grund av snöstormen. Hela Panathinaikos träningscenter var oanvändbart enligt grekiska medier.


Så för Panathinaikos blev det "efter solsken kommer värsta snöstormen" men det är bara att ta nya tag och hoppas att matchen mot Asteras Tripolis på lördag kan genomföras.

Filip Kozina Morfiadakisutbfilkoz1@skola.malmo.se 2022-01-26 05:57:14
Author

Fler artiklar om Panathinaikos

Återvänder till Europaspel, 6 dagar till finalen
Ett Aten derby slår allt!
Bundesligastjärnan gör debut!
Skrällvärvningen, Bundesligastjärnan klar för Panathinaikos
Alla striders moder
Sammanfattning: Halva säsongen