Lulic imponerade framför ögonen på Bajevic!
Senad Lulic

Senad Lulic var fenomenal i matchen mot Napoli, utöver detta har veckan varit ganska sval och många spelare har fortfarande "vinterledigt".

England:

Sead Kolasinac (Arsenal)
Kolasinac lirade 90 minuter mot både Leeds (seger 1-0) och Crystal Palace (1-1), båda insatserna var medelmåttiga men det är positivt att försvararens skada inte var allvarlig.

Muhamed Besic (Sheffield United)
Mittfältaren hoppade in i den 70:e minuten mot West Ham United, hans arbetsgivare vann med uddamålet.

Mario Vrancic (Norwich City)
Norwich City blev utspelade och förlorade med 4-0 mot Manchester United, Vrancic spelade 59 minuter men han höjde tyvärr inte sina aktier.

Grekland:

Ognjen Vranjes (AEK Aten)
Vranjes lirade 90 minuter mot de försvarande mästarlaget PAOK, hans manskap föll med 1-0.

Israel:

Jasmin Buric (Hapoel Haifa)
Buric höll nollan i Hapoel Haifas seger mot Ashdod.

Italien:

Rade Krunic (Milan)
Krunic fick möjligheten att spela ifrån start i matchen mot Sampdoria tillika Zlatan Ibrahimovics comeback, insatsen var dock inget vidare. Mittfältaren var vilsen och hade en tendens att ständigt vara felplacerad under hans 85 minuter på plan. Den tveksamma prestationen är en möjlig förklaring bakom varför Krunic bänkades mot Cagliari, Milan vann detta möte med 2-0.

Mato Jajalo (Udinese)
Jajalo satt på kvisten mot Lecce och spelade en kvart mot Sassuolo.

Miralem Pjanic (Juventus)
Pjanic spelade 90 minuter mot Cagliari såväl som sitt gamla lag Roma, mittfältaren blev poänglös men Juve vann båda matcherna.

Edin Dzeko (Roma)
Även Dzeko spelade hela matchen i bataljen mellan Juventus och Roma, anfallaren presterande på en väl godkänd nivå och prickade bla stolpen.

Senad Lulic (Lazio)
Lulic stod för en bra insats när Lazio slog Napoli med 1-0, den rörliga mittfältaren slog flera bra crossbollar, imponerade med både dribbling och snabbhet samt vann många närkamper. Noterbart är att på Stadio Olimpicos läktare satt landslagstränaren Dusan Bajevic och följde matchen, anledningen till att ”Dusko” rest till Rom är att för att diskutera en eventuell landslagscomeback med Lulic.

Saudiarabien:

Elvis Saric & Ervin Zukanovic (Al Ahli)
Al Ahli förlorade toppmötet mot Al Hilal med 3-1, löpvillige Saric spelade 79 minuter samtidigt som Zukanovic bänkades.