Mardrömsdebut för Kvrzic!

Förlust med 5-1 och en direkt utvisning beskriver Zoran Kvrzics första match i Kayserispor.

Belgien:

Gojko Cimirot (Standard Liege)
Cimirot spelade 90 minuter i Standards seger mot Mechelen, mötet slutade 3-2.

Dino Hotic (Cercle Brugge)
Hotic lirade 75 minuter i debuten mot Antwerp, hans nya lag förlorade med 2-1.

England:

Muhamed Besic (Sheffield United)
Hoppade in sista kvarten mot Arsenal.

Frankrike:

Haris Duljevic (Nimes)
Duljevic bytes in i matchminut 76 mot Rennes, Nimes torskade matchen med uddamålet. Därefter fick Haris faktiskt chansen ifrån start i cupmötet mot Dijon, yttern spelade 59 minuter och hans lag föll med hela 5-0.

Grekland:

Ognjen Vranjes (AEK Aten)
Ogi var utanför truppen mot Asteras Tripolis men lirade 85 minuter mot Larissa, den sistnämnda bataljen vann AEK med 3-0.

Israel:

Jasmin Buric (Hapoel Haifa)
Målvakten stod emellan stolparna mot Kafr Qasim, hans arbetsgivare vann med 1-0.

Italien:

Miralem Pjanic (Juventus)
Pjanic luftades i triumfen mot Udinese men spelade 90 minuter mot Parma, även ur den strid gick Juventus segrande.

Mato Jajalo (Udinese)
Jajalo lirade 90 minuter i cupförlusten mot Juventus och bänkades därefter mot Milan, mittfältaren hänger minst sagt löst inför playoffmatcherna.

Asmir Begovic & Rade Krunic (Milan)
Det blev tyvärr ingen debut för Begovic, målvakten var bänkad mot både SPAL och Udinese. Lagkamraten Rade Krunic spelade 90 minuter i den förstnämnda matchen, insatsen var dock medioker och inga poäng producerades i 3-0-segern. Mot Udinese bytes Krunic in i den 77:e minuten men prestationen var inte märkvärdig.

Edin Dzeko (Roma)
Dzeko bänkades mot Parma men var med ifrån start mot Genoa, anfallaren stod för en godkänd insats och levererade årets första balja.

Nederländerna:

Samir Memisevic (Groningen)
Memisevic satt på kvisten mot Twente.

Saudiarabien:

Elvis Saric (Al Ahli)
Saric spelade 90 minuter mot Abha och sedan 66 minuter mot Al Wahda, Al Ahli vann båda dessa matcher.

Spanien:

Kenan Kodro (Athletic Bilbao)
Kodro bänkades mot Celta Vigo.

Turkiet:

Edin Visca (Istanbul BB)
Visca spelade en halvtimme i cupmatchen mot Kirklarelispor, Basaksehir stod för en miniflopp när man bara fick med sig 1-1 hemma mot ett lag i tredjedivisionen. Dock är det ett dubbelmöte och IBB kommer få chansen att reparera sig i returen, krysset följdes upp med en grym insats ifrån Visca i ligaspelet mot Yeni Malatyaspor. Under sina 76 minuter på plan levereras nämligen ett mål och en framspelning utav matchens bästa spelare.

Zoran Kvrzic (Kayserispor)
Kvrzics debut i Kayserispor blev ett fiasko, laget förlorade med 5-1 mot Alanyaspor samtidigt som han själv drog på sig ett direkt rött kort.

Haris Hajradinovic (Kasimpasa)
Kasimpasa torskade med 3-1 mot Alanyaspor och föll med 6-0 mot Trabzonspor, Hajradinovic spelade 90 minuter i båda bataljerna.

Riad Bajic (Konyaspor)
Konyaspors tränare Kocaman hade fingertoppkänsla när han slängde in Bajic i den 81:a minuten mot Ankaragucu, den inbytte spelaren bidrog nämligen med en matchvinnande assist i den andra tilläggsminuten.

Ibrahim Sehic (Erzurumspor)
Erzurumspor stod för en skräll när man slog Besiktas med 3-2 i cupen, det ska bli spännande att se ifall Erzurumspor orkar försvara ledningen i returen. Sehic luftades i cupen men var tillbaka i buren mot Istanbulspor, detta mötet slutade 1-1.