2018-06-24 20:00

Polen - Colombia
0 - 3

Polen – Colombia: Ett sorgligt skådespel

Landslaget förlorade traditionsenligt den avgörande matchen mot Colombia. Då dagens andra match i gruppspelet slutade i oavgjort resultat kan vi äntligen börja tänka på annat igen.

Polens spelare hade försäkrat nationen genom media att förlusten mot Senegal var bara en missräkning och att mot Colombia skulle jobbet göras… det slutade med 0 - 3 i baken. 0 - 1 i första halvlek efter ett nickmål, 0 – 2 efter bredövligt försvarsspel i andra halvlek och 0 – 3 när laget förgäves försökte trycka framåt och skapa en enda kvalificerad målchans i andra.

Polen är utslaget och därmed kan vi börja fokusera på sporter som Polen är bra på, som backhoppning te.x. eller börja med något trevligt renoveringsobjekt kanske?

För närvarande är Polen en bruten nation efter att landslaget som haft så mycket förhoppningar på sig inför turneringen stått för den sämsta insatsen av alla lag.