Proffskoll (V:32): Dzeko, Pjanic och Visca är ute ur CL/EL
Ett tråkigt avslut på Pjanics sejour i Juventus

Proffskoll (V:32): Dzeko, Pjanic och Visca är ute ur CL/EL

Den senaste veckan summeras.

 Belgien:

Gojko Cimirot (Standard Liege)
Standard Liege gick segrande ur premiärduellen mot Cercle Brugge med 1-0 där Cimirot satt på bänken. Det nämnda är ganska oväntat eftersom Cimirot under fjolåret startade 27 av 28 ligamatcher för sin arbetsgivare.
 
Dino Hotic (Cercle Brugge)
Hotic lirade 90 minuter för det förlorande manskapet. En hygglig insats av yttern som anslöt till det belgiska laget i vintras.


Bosnien:

Amar Rahmanovic (Sarajevo)
Sarajevo kryssade mot Mladost Doboj Kakanj (2-2), ett mediokert resultat med tanke på lagets guldambitioner. Rahmanovic spelade 62 minuter och stod för en bra insats med sin spelförståelse och fina passningsfötter.

Branimir Cipetic (Siroki Brijeg)
Cipetic lirade hela Siroki Brijegs 2-1-seger mot Olimpik Sarajevo, en godkänd insats av den 25-årige högerbacken.


Kina:

Samir Memisevic (Hebei CFFC)
Hebei verkade ha trepoängaren mot Chongqing Dangdai Lifan under kontroll men efter ett tappat tvåmålsunderläge fick man nöja sig med ett kryss, 2-2 slutade matchen. Memisevic lirade från start men bytes ut på tillägg, en halvdan insats av Samir som fått en trög start på äventyret i Kina.



Italien:

Edin Dzeko (Roma)
Roma är ute ur Europa League efter en förlust mot Sevilla i Duisburg. I ärlighetens namn var Dzekos manskap inte ens nära, man blev totalt uppätna av Sevillas press och skapade väldigt få chanser. En frustrerad Dzeko lirade 90 minuter.

Miralem Pjanic (Juventus)
Juventus var favoriter inför hemmamatchen mot Lyon, förvisso hade man torskat första drabbningen med uddamålet men italienarna hade ett slagkraftigare lag att ställa upp med. Det hela slutade dock tragiskt för Juventus som är utslaget redan i åttondelsfinalen, den gamla damen vann med 2-1 vilket gör att Lyon avancerar med hjälp av bortamålsprincipen. Pjanic spelade 61 minuter och insatsen var godkänd men inte mycket mer än så, han gör få fel men är tidvis väldigt anonym.


Ryssland:

Toni Sunjic (Dinamo Moskva)
Sunjic fick ingen speltid mot Ural.


Saudiarabien:

Elvis Saric (Al Ahli)
Al Ahli vann ligamatchen mot Al Hazm med 4-2 och förlorade den efterföljande omgången mot Al Ittihad med 2-1. Saric spelade 90 minuter i den första matchen och fram till tilläggsminuterna i den senare.
 

Serbien:

Sinisa Sanicanin (Vojvodina)
Sanicanin spelade från start mot Vozdovac och nickade in ett mål när Vojvodina vann med 3-1.


Turkiet:

Edin Visca (Istanbul BB)
Basaksehir var chanslösa i åttondelen mot Köpenhamn, danskarna vann nämligen med 3-0. En blek Visca spelade 90 minuter i säsongens sista kamp.
 

Vitryssland:

Bojan Nastic (BATE)
BATE besegrade Gorodeya efter en tidig kasse, Nastic spelade 90 minuter för vinnarna.

Sanel Topiczaanel96@hotmail.se2020-08-11 18:52:59
Author

Fler artiklar om Bosnien & Hercegovina