Säsongens spelare
Cha Cha!

Säsongens spelare

Med 46% av rösterna så blev skyttekungen Mario Gomez vald till säsongens bästa spelare efter omröstningen bland Besiktasfansen på SF.

Med hela 26 ligamål denna säsong så är det ingen överraskning att tyska landslagsspelaren blev etta bland fansen här på SF när säsongens bästa BJK spelare korades.

Gomez som lånades in från Fiorentina har gjort ett stort intryck i Besiktas och vi får hoppas att han kommer välja att fortsätta spela för klubben även nästa säsong. 

Med CL-spel på tur nästa säsongen efter ligavinsten så finns det fortfarande en stor möjlighet att han stannar kvar i Besiktas men han har även konstaterat att nya värvningar speciellt bland defensiven bör göras om man ska ha en god chans under CL-gruppspelen, vilket i mina öron låter ganska positivt för en möjlig fortsättning.

Samtidigt så har vi Europamästerskapet framför oss och får Gomez igång målskyttet för Tyskland även under EM så kan även storklubbarna runt om i Europa få upp intresset för målkungen vilket kan försvåra en fortsatt framtid i Besiktas.

Tvåa i omröstningen med 38% av rösterna blev mittfältskämpen Atiba Hutchinson som kanske har spelat sin bästa säsong i karriären trots sin höga ålder. Efter en enastående säsong så har PL lag fått upp intresset för den 33 årige kanadensaren speciellt West Ham med den forne BJK-tränaren Slaven Bilic i spetsen.

Vad som händer under transfersommaren återstår att se..

Atlas C2016-06-03 17:58:30
Author

Fler artiklar om Besiktas

Inför: Fenerbahce SK - Besiktas JK