Sillysvepet: Besiktas budar på Mathieu

Sillysvepet: Besiktas budar på Mathieu

Följ senaste nytt kring Silly season i SvenskaFans blogg.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:00)

Villarreal lockas av Rojo
Villarreal vill stärka upp sitt försvar och ska överväga Manchester Uniteds Marcos Rojo. Engelsmännen sägs vilja ha tillbaka större delen av de €20 miljoner man betalade för försvararen, men ett lån nämns också som alternativ.
(Marca)
 
Besiktas budar på Mathieu
Besiktas har erbjudit €7 miljoner för Barcelonas Jeremy Mathieu.
(Marca)
 
Giaccherini till Napoli
Emanuele Giaccherini flytt från Sunderland till Napoli är nu klar. Napoli betalar ungefär £2 miljoner för mittfältaren.
(Sky Sports)
 
Petter Andersson återvänder
Hammarby värvar tillbaka Petter Andersson efter åtta år i andra klubbar. Mittfältaren ska slutföra sin rehab i Bajen och hoppas vara tillbaka på planen i januari.
(Hammarby på SvenskaFans)
 
Hertha närmar sig Duda
Ondrej Duda, i Legia Warszawa, har ryktats vara på väg till Italien – men nu ser flyttlasset istället ut att gå till Tyskland. Hertha Berlin är nämligen redo att betala utköpsklausulen på €5 miljoner.
(Gianluca Di Marzio)
 
Roma förhandlar vidare
Roma förhandlar med Arsenal och Real Madrid angående Wojciech Szczesny respektive Nacho. Besked kan komma nästa vecka.
(Gianluca Di Marzio)

EXTRAUPPDATERING (16:05)

Leicester och Chelsea överens
Rykten har hävdat att N’Golo Kantés övergång från Leicester till Chelsea skulle bli av under helgen – och nu har Leicester bekräftat att parterna är överens. Prislappen landar på £32 miljoner.
(Sky Sports
 


FÖRMIDDAGENS UPPGIFTER (09:45)

Eddie Howe ny förbundskapten?
Engelska fotbollförbundet, FA, fortsätter jakten på en ersättare till Roy Hodgson. Efter att tidigare haft ett samtal med Sam Allardyce har turen nu kommit till Bournemouths coach Eddie Howe. Samtalen inleds så fort Bournemouth är tillbaka från sin försäsongsvistelse i USA.
(Daily Star)

Conte vill behålla Costa
Diego Costa har förklarat för sitt Chelsea att han vill återvända till Atlético Madrid, men Chelseas nye manager Antonio Conte är inte helt nöjd med tanken på att spelaren lämnar London.
(AS)

Mästarna mister Mahrez
Leicesters anfallare Riyad Mahrez ser ut att att vara på väg från klubben efter att nyligen ratat ett nytt kontraktsförslag.
(Guardian)

Från Premier League till Ligue 1
Marseille har varit på jakt på andra sidan engelska kanalen, och nu är det klart att de knyter till sig Aston Villas mittfältare Carlos Sanchez.
(Birmingham Mail)

Pogba snart klar för Man United
Manchester United kommer att slutföra värvningen av Juventus Paul Pogba så snart den franske landslagsmannen återvänder från sin semester. Kontraktet löper över fem år och Man U hostar upp cirka 105 miljoner pund för Pogbas signatur.
(Sun)

Ingen Götze till Liverpool
Liverpool har kopplats samman med Bayern Münchens Mario Götze i lång tid. Men nu är det klart att han istället återvänder till sin gamla klubb Borussia Dortmund.
(Daily Mirror

... men Klopp är lika glad ändå
Islands och Wales framgångar i årets EM bevisar att det inte alltid är nödvändigt med "stora namn" för att garantera en klubbs framgångar, menar Klopp.
(Daily Express)

Tevez ratar bud från West Ham
West Ham har erbjudit Carlos Tevez en lön på runt 150 000 pund i veckan för att få honom att återvända till London. Men Tevez har istället valt att stanna på andra sidan Atlanten där han tänker fortsätta kariiären i brasilianska Corinthians.
(Daily Mirror)

West Brom vill ha Leicesterspelare
West Brom har kikat på Leicesterbacken Jeffrey Schlupp ett tag nu, och i dagarna kom så ett första bud på runt 29 miljoner pund för spelaren.
(Daily Telegraph)

Norwich kikar på Grant Hanley
Norwich behöver förstärka i försvaret och verkar nu vara ute efter Blackburnbacken Grant Hanleys signatur. Även Newcastle och SHeffield Wednesday har visat intresse för spelaren.
(Daily Express)

* * * *
Fredagens Sillysvep: Bacca väntar på Arsenal och Atletico

SvenskaFans.com2016-07-16 21:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans