Sillysvepet: Real Madrid siktar in sig på Mané – Inter vill ha Griezmann för Lautaro

Sillysvepet: Real Madrid siktar in sig på Mané – Inter vill ha Griezmann för Lautaro

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är tisdagens nyheter.

Real Madrid siktar in sig på Mané
Katten på råttan, råttan på repet. Real tror inte att man får loss Kylian Mbappé i sommar. Därför är Zidane redo att lägga 170 mljoner euro på Liverpools Sadio Mané. Det får i sin tur Liverpool att lägga sitt fokus på… Kylian Mbappé.
(The Sun)

Ingen Håland till Real Madrid i sommar
Den norska anfallarens utköpsklausul gäller först från och med nästa sommar. Därmed får spanjorerna ge sig till tåls ett år till och inte heller 2021 lär Dortmund vara sugna på att sälja.
(Sky Sports

Inter vill ha Griezmann för Lautaro
Italiensk press pratar om "en schack-match" mellan Inter och Barcelona. För att släppa Lautaro till Katalonien säger inter "Ge oss Griezmann i utbyte". Detta enligt...
(Gazzetta dello Sport)

... och ”Vidal och Inter förhandlar”
Förhandlingarna om Barcelonas mittfältare är redan igång. Barcelona ser gärna flytten som en del i affären som ska ta Lautaro till Camp Nou. Inter vill hellre få till en helt separat deal om Vidal och inkludera Lautaro i en helt annat affär (se ovan).
(Sport)

Dortmund budar på Torres
Valencias Ferran Torres dyker upp lite överallt i ryktesfloran. Tyska BVB verkar ha kommit längst i jakten och ska ha lagt ett bud på 40 miljoner euro. Utköpsklausulen ligger dock på 100 miljoner.
(Sport)

”Aubameyang ett namn för Real”
Arsenal vill förlänga men intresset för Aubameyang är stort. Frestelsen att gå till Real Madrid, som fortsatt visar intresse, kan bli för stort, tror…
(France Football)

… som håller hårt i Jovic
Samtidigt säger Real Madrid att 22-årige Luka Jovic blir kvar. Spanjorerna hälsar att man räknar med anfallaren nästa säsong. Just Arsenal har tidigare visat intresse för honom.
(AS)

Tröga förhandlingar med Neuer
Bayerns målvakt Manuel Neuer uppges vilja ha ett kontrakt till 2025 och en årslön på 20 miljoner euro. Parterna ska vara långt ifrån varandra just nu.

PSG utmanar Barcelona
Ajax-keepern har ögonen på sig i Katalonien, det har vi skrivit om tidigare. Nu uppger fransk media att även PSG ser honom som ett alternativ mellan stolparna.
(L’Equipe)

City vs. United om Upamecano
Franske mittbacken Dayot Upamecano har snart bara ett år kvar på kontraktet med Leipzig. Båda Manchester-klubbarna vill köpa in 21-åringen som kostar 60 miljoner euro, trots den korta kontraktstiden.
(Sky Sports)

Sevilla ute efter Bouna Sarr
Marseille laddar för CL till hösten och funderar på att gör honom till kapten nästa säsong. Kanske gör ändå klubbens svåra ekonomiska situation att man tvingas släppa yttern/ytterbacken Bouna Sarr till La Liga?
(France Football)

Newcastle byter ägare till slut?
Silly Season för klubbar: Under tisdagen börjar det hända saker i den långdragna process som är tänkt att sluta med att Mike Ashley gör sig av med Newcastle United. Chronicle följer utvecklingen.
(Chronicle)

******

Måndagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-14 18:15:00

Fler artiklar om SvenskaFans