Tre nya nyförvärv klara!

Besiktas har gjort klart med målvakten Denys Boyko från Dnipro, mittbacken Alexis från Getafe och yttermittfältaren Aras Özbiliz från Spartak Moskva.

Efter en förväntansfull transferfönster under Januari så dröjde nyförvärven ända fram till nu under veckan och truppförstärkningen till andra halvan av säsongen är ett faktum.

Allra första önskemålet var såklart en ny målvakt som ska agera som ordinarie istället för målvakten Tolga Zengin och efter en lång process så har Besiktas lyckats knipa åt sig ukrainaren Denys Boyko från förra säsongens Europa League finalist Dnipro för en transfersumma som landade på 3,3 miljoner euro. Den 27 åriga storväxta målvakten har skrivit på ett 4,5 års kontrakt värt 4,2 miljoner, Boyko kommer även få 4000 euro per spelad match under sina år i Besiktas.

Värt att notera är att Denys Boyko nominerades till Uefa team of the year 2015 främst på grund av sina insatser i EL, tillsammans med målvakterna Joe Hart, Gianluigi Buffon och tysken Manuel Neuer som även blev vinnaren till priset.

Atlas C2016-01-22 16:39:00
Author

Fler artiklar om Besiktas

Inför: Fenerbahce SK - Besiktas JK