UEFA-beslut: Bosniska supportrar portade mot Tyskland

Efter ett beslut av UEFA:s disciplinära organ, straffas Bosnien och Hercegovinas fotbollförbund N/FSBIH, genom att inga bosniska supportrar kommer närvara i bortamatchen mot Tyskland.

N/FSBIH har informerat alla intresserade supportergrupper och individer att det inte är möjligt att köpa och distribuera biljetter till matchen till matchen mot Tyskland i Freiburg den 16 november.

‘’På grund av bengaltändning och kastande av föremål från läktaren från vår bortasektion bortamatcherna mot Nederländerna och Ungern, har Bosnien och Hercegovina blivit bestraffade av UEFA. Därmed har vi ingen möjlighet att organisera närvaron av våra fans i denna viktiga Nations League-match’’, skriver det bosniska fotbollsförbundet på sin officiella sajt.

Efter mötet med Tyskland ställs man mot Nederländerna i returen, denna gång på hemmaplan. Matchen mot Nederländerna kommer att spelas på Bilino Polje i staden Zenica. Båda matcherna sparkas igång 20:45.

TYSKLAND OCH UNGERN KOMMER TILL ZENICA

Bosnien och Hercegovina ställs mot Tyskland på hemmaplan fredagen den 11 oktober i Zenica på Bilino Polje. Fyra dagar senare är det dags för ännu en hemmamatch i Zenica och då står Ungern för motståndet

Vårt land har skrapat ihop en poäng efter de två inledande matcherna, båda på bortaplan mot Nederländerna i Eindhoven respektive Ungern i Budapest. Förutom Tyskland, återfinns även Nederländerna och Ungern i gruppen. Vårt land har skrapat ihop en poäng efter de två inledande matcherna, båda på bortaplan mot Nederländerna i Eindhoven respektive Ungern i Budapest. Mot Nederländerna blev det förlust med 5-2 och mot Ungern blev det mållöst.

Det tyska förbundet meddelade nyligen att alla biljetter till denna match såldes slut på 45 minuter.

 

Sadan Filipovic2024-10-03 12:15:00

Fler artiklar om Bosnien & Hercegovina