Kort träningsrapport

Spelarna tillbaka efter semestern, Alvaro i full träning igen.

Det var lite semestertempo på träningen och det tog lite tid innan spelarna kom igång riktigt. Hela laget var med inklusive Alvaro Santos och Michael Hansson. Micke som även kommer att spela i B-lags matchen mot Trelleborg i kväll.

Efter cirka en timmes passningsövningar lämnade bland andra Ulrik Jansson, Hans Eklund, Michael Hansson, John Pelu och Christoffer Andersson träningen. Troligen beror det på att dessa spelare ska spela i B-laget i kväll. Om det stämmer så innebär det att Christoffer för första gången på länge tillhör B-laget. Kan det betyda att han har nobbat HIF:s kontraktserbjudande?

När det var dags för matchspel visade först Gustaf Andersson god form då han relativt enkelt gjorde ett par mål på Conny Rosén. Han har dock såväl Mattias Lindström som Tobias Johansson att tacka för de fina passningarna. Men efter ett tag kom även andra laget igång och då bjöd Alvaro på några fina delikatesser. Han hade inga större problem att hålla bollen borta från motståndarna (kan kanske bero på att man tog det lite försiktigt för att undvika skador) och fick även till ett tjusigt mål på volleyskott som drog ned applåder från åskådarna, ett trettio-tal. Han förödmjukade också Kenneth Rasmussen ett par gånger som röd i ansiktet vrålade av ilska och sedan fick gå för sig själv och lugna ner sig.

Träningen avslutades med löpning i zick-zack, där Hans Carell ville att spelarna skulle vinkla kroppen under löpningen. Förmodligen har även Carell uppmärksammat att di röe har en tendens att halka under matcherna och försökte här förebygga problemet.

Skaran med åskådare skulle nu ta en timmes paus innan det är dags för U-lagets match mot Dundee United.

Fredrik Lassen2003-07-16 12:40:00

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"