Spelarbetyg HIF-HIF

Jäkligt försenat, men vad gör väl det? Spelarbetyg från förra hemmamatchen.

Betygsskala 1-7
7=landslagsklass
6=mycket bra
5=bra
4=godkänd
3=underkänd
2=dålig
1=usel

Fredrik Larsson 2
Gör ett par bra räddningar men bjuder tyvärr på Hammarbys första mål.

Mikael Gustavsson 6
Enormt inblandad i spelet, stod för många av uppspelen och gjorde det på ett riktigt bra sätt. Säker defensiv dessutom.

Jesper Jansson 4
Jesper är aldrig dålig. Gjorde ingen mästerlig insats men det var ändå tillräckligt för godkänt.

Kenneth Rasmussen 2
Varvar bra insatser med dåliga. Blir ibland lite för "het", åtminstone ser det ut så. Gjorde ett tafatt ingripande vid Hammarbys första mål och var inte riktigt med i matchen efter det heller.

Christian Järdler 4
Godkänt, om än med viss tvekan. Christian borde delta mer i det offensiva spelet, men ser lite hämmad ut i sitt spel. Har betydligt större kapacitet än han visat de senaste matcherna.

Christoffer Andersson 4
Dålig i första halvlek, betydligt bättre i andra. Christoffer har mycket mer att ge, främst offensivt. Defensivt har han inga större problem. Gör ofta enkla saker och syns kanske inte så mycket.

Ulrik Jansson 5
En av de klart mest positiva insatserna under matchen stod Ulrik för. Tämligen otippat. Såg trög ut under de första tio minuterna men växte in i matchen. Slog bra, öppnande passningar och släppte ofta bollen på ett tillslag. Positivt!

Tommi Grönlund 4
Godkänt, som vanligt. Defensivt finns det inte mycket att klaga på för Tommi, men som vanligt är det det offensiva som kan utvecklas. Nu vore det dock synd att påstå att han är en offensivt präglad spelare, så givetvis ska man inte förvänta sig för mycket där.

Martin Fribrock 3
Formsvackan fortsätter för Martin, som gör några riktigt snygga saker varje match, men ändå inte kommer med i spelet på ett godkänt sätt. Kanske bänkning väntar?

Gustaf Andersson 3
Gustaf hade svårt att skapa ytor, och då blir det inte så bra, eftersom han i högsta grad är beroende av just detta för att lyckas. Brände ett riktigt jätteläge, dessutom. Inte godkänt för en anfallare.

Mattias Lindström 4
Blixtrar till och gör dribblingar som är av världsklass, domnar sedan av och faller ur spelet. Om Lindström hade kunnat bli jämnare som spelare så vore det landslagsklass på killen, emellanåt är det stor fotbollskonst han utför, och emellanåt är det... tja, vad ska man säga?

---

Alvaro Santos 4
Godkänt, givetvis! Killen har inte spelat match på flera månader och det syntes, men samtidigt syntes det också att han är saknad. Kommer att tillföra mycket mer, kanske redan mot Elfsborg.

Hans Eklund 4
Hasse har visat fin form i B-laget och gjorde ett hyggligt inhopp utan att uträtta några större underverk.

Markus Lindberg
Gjorde inte många minuter på plan och betygsätts därför inte.

Martin Falkman2003-07-27 15:00:00

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"