Meddelande från tHIFo
Henrik Larsson-tifot. Ett av tHIFos arrangemang 2006.

Meddelande från tHIFo

Ingen kan ha missat att vår älskade klubb detta år firar 100 år som skånsk fotbolls stolthet. På grund av det är det extra viktigt att framgångarna för klubben blir stora på samtliga fronter. Detta inkluderar tifo-fronten och därför vill vi från tHIFo komma med en uppmaning till alla vars hjärta tillhör Helsingborgs IF – stöd tHIFo!

Inom tHIFo finns höga ambitioner inför säsong 2007. Förra året var vårt hittills bästa år men nu siktar vi ännu högre! Planeringen inför den nya säsongen är i full gång och för att förverkliga idéerna och göra jubileumsåret minnesvärt behöver vi ditt bidrag.

Detta gör du enklast genom att redan nu sätta in pengar på vårt bankkonto. Bankgironumret är 3019 21 53420, banken är Nordea. Vår förhoppning är att vi ska kunna få in så pass mycket att vi kan hålla en uppdatering på http://www.thifo.se med de som bidragit. Märk därför gärna din insättning med namn.


Vi hoppas att alla HIF:are tar till sig detta och bidrar med vad man kan. Tack på förhand och härmed vill vi också önska ett lyckat 2007 med framgång på samtliga fronter för vårt kära HIF! Väl mött!

Har ni frågor går det bra att höra av sig till simon@thifo.se eller patrik@thifo.se

Redaktionen2007-01-29 20:22:00

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"