Senaste nytt från Bosse Nilsson

En provspelare på plats och ytterligare en på väg. Även de senaste om Skulason, Omotoyossi och Chansa.

Enligt Bosse Nilsson är den 27-åriga mittbacken en bra fotbollsspelare med meriter från den italienska, franska och den belgiska ligafotbollen. Han har även franskt pass. Han hoppade så sent som i november in i en landskamp för det Algeriska landslaget. Hans provspel kommer sträcka sig fram tills på onsdag, sen ska klubben ta ställning till om han är Andreas Granqvist ersättare. Skulle en övergång bli aktuell kunde Bosse Nilsson inte säga om det rör sig om ett flerårskontrakt eller fram till sommaren. Klart är att Beloufa kan lämna sin senaste klubb Westerlo på free transfer.

Imorgon kommer den brasilianska forwarden Ze Rony för provspel. Stuart Baxter kunde inte för FANTV berätta något om forwarden utan han hade blivit rekommenderad av Bosse Nilsson att ta en titt på honom. Bosse Nilsson hade då bättre koll och han kunde berätta att han sett honom nere i Sydafrika i en match och han beskrev Ze Rony som en snabb, kvick, aggressiv, målgörare och duktig med båda fötterna.

När det gäller dem redan klara nyförvarven Olafur Skulason och Razak Omotoyossi kommer de ansluta under veckan. Skulason kommer redan ikväll till Helsingborg medan Omotoyossi beräknas ansluta på fredag.

Isaac Chansa ser ut att kunna ansluta till klubben. Enligt Bosse Nilsson kommer besked nere ifrån Sydafrika i slutet av veckan angående en övergång. Men det är just nu oklart om han kommer att ansluta nu eller under sommaren.

Det ser just nu ut som om laget kommer bege sig till Spanien och staden Cadiz för att ladda inför den allsvenska starten. Lägret räknas strecka sig 21-28 mars och vi på E-zine hoppas kunna vara på plats denna gång. 

Under dagen kommer fantv-klipp med Stuart Baxter och Andreas Jakobsson.

Sebastian Jonsson2007-03-05 14:53:00

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"