HIF vidare i cupen
Segertåget i cupen går vidare

HIF vidare i cupen

HIF gick genom en komfortabel vinst med 4-0 mot Utsiktens BK från Göteborg vidare till fjärde omgången i Svenska Cupen. Andreas Jakobsson hade i matchen flyttats ned som mittback och Andreas Dahl spelade på det inre mittfältet.

Babis Stefanidis var på målhumör och han gjorde ett äkta hattrick. Ruddalens konstgräs verkade passa honom bra men samtidigt hyllade han sina lagkamrater som gav honom fina passningar. Fredrik Olssons förarbete till tredje målet var vackert.

- Bollen från Fredrik var perfekt. Jag kunde klippa till på ett tillslag och målvakten var chanslös, sa Stefanidis till Helsingborgs Dagblad (HD).

I andra halvlek bevakade HIF ledningen och lyckades göra ett mål genom Imad Khalili.

Hans Eklund konstaterade efter matchen till HD:s utsände att laget får vara nöjt med matchen men att man inte ska dra alltför stora växlar av segern då det var ett lag från lägre divisioner man mötte.

- Stundtals spelade vi mycket bra, medan det mellan varven inte såg riktigt lika bra ut. Totalt sett är jag nöjd. Killarna hade rätt inställning och det var skönt att se, sa Eklund till HD.


Läs mer om matchen på hif.se



Christoffer Spegel2007-05-18 11:21:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"