HIF biter sig fast i toppskiktet
McDonald Mariga är övertygad om att HIF åter är på rätt köl.

HIF biter sig fast i toppskiktet

Med segern mot Hammarby minskade avståndet till toppen och man är trots en otillräcklig vår fortfarande med i matchen. HIF är på rätt väg.

 - Vi visar prov på en god anda idag och fortsätter vi så är vi definitivt på rätt väg, säger McDonald Mariga stolt efter matchen.

Mariga har som alla andra i HIF haft en tuff vår, men i matchen mot Hammarby var allt det negativa som bortblåst. Hela laget gav allt i nittio minuter och man hade egentligen aldrig någon riktig svacka, undantaget en kort period efter utvisningen. Men även med tio man kämpade HIF tappert. Stuart Baxter var väldigt nöjd med sit manskap.

- Jag är väldig nöjd med hur de spelar den första timmen. De ska ha en éloge för hur de löper ut. Jag är verkligen nöjd med utvecklingen, säger Stuart Baxter om segern.

Att HIF spelar bättre mot bra lag är ganska känt bland HIF-supporters. Så var även fallet mot Hammarby. Stuart Baxter berättar att Hammarby var det bästa laget han sett hittills i år och därför var också hans elva väl förberedd på vad som väntade dem.

- Våra killar såg att det är ett bra lag vi möter och att man då inte får tappa fokus, säger Stuart Baxter.

Mikael Öhrn2007-07-05 11:39:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"