Marcus Lantz stannar i Danmark
Marcus Lantz kommer inte till Allsvenskan i höst.

Marcus Lantz stannar i Danmark

Såväl svensk som dansk media har valt att placera bromöllasonen Marcus Lantz på den svenska sidan av Öresund. Den före detta HIF-spelaren har ett år kvar på kontraktet med Bröndby och säger idag till Svenskafans.com att alla rykten är tagna ur luften.

Det blir ingen Marcus Lantz i varken HIF, MFF eller någon annan klubb än Bröndby i höst. Spekulationerna har varit många när det gällt mittfältarens framtid, ena dagen är han klar för HIF och andra dagen är han aktuell för Malmö FF. 

- Det ligger ingen sanning i det överhuvudtaget. Det är som vanligt bara tidningar som spekulerat.

Med ett år kvar på kontraktet och en knackig inledning av säsongen för sitt Bröndby med enbart en poäng efter tre omgångar vill han koncentrera sig på de närmast stundande arbetsuppgifterna. Något samtal med någon från Malmö har inte förts, men HIF har emellertid förhört sig om Marcus Lantz tjänster.

- Jag har hört av dem genom min agent.

Var Marcus Lantz spelar fotboll efter juni 2008 återstår således att se, men fram till dess drar han fortsatt på sig den gulblåa dressen i den danska SAS-ligan. Den landslagsmeriterade mittfältaren tar helt enkelt dagen som den kommer och lägger kort framtiden åt sidan.

- Jag kan inte säga något just för tillfället utan jag får se när den dagen kommer. Jag tänker inte längre än att jag vet att vi behöver koncentrera oss på ligan, avslutar Marcus Lantz



Mikael Öhrn2007-08-02 17:15:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"